Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A budapesti repteret miért...

A budapesti repteret miért ilyen dilettánsok üzemeltetik?

Figyelt kérdés
Pl. jelenleg a minibusz szolgáltatás sem elérhető, ha valaki éjszaka érkezik, akkor taxizhat méregdrágán vagy zötyöghet 2 órát az ultragáz BKK éjszakai járatokon, a halál faaszán történő átszállással.

2016. jan. 20. 23:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%
Az egész ország ilyen, mit akarsz?
2016. jan. 21. 05:30
 2/24 anonim válasza:
100%
a transzfer ezek szerint nem szociális szolgálat, nem éri meg nekik éjszaka is üzemeltetni
2016. jan. 21. 06:17
 3/24 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg rohadt jó az éjszakai BKK. Múltkor azzal jöttünk haza reptérről. 4 busz, azaz 3 átszállással jöttünk és egyiknél se kellett várni azaz buszmegállóban fagyoskodni, mert olyan szépen csatlakozott egymáshoz. Én komolyan gratulálok a BKK-nak amiért az éjszakai közlekedést ilyen profin megszervezte.

Akinek ezzel baja van az menjen taxival jó drágán, ám manapság fixen kiszámíthato áron, 280-as km díjért.

2016. jan. 21. 08:18
 4/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem miért kell még azt is fikázni ami igazán jó. :(
2016. jan. 21. 08:19
 5/24 A kérdező kommentje:

#2 Jelenleg nappal sem üzemeltetik, mert új szolgáltató lesz, de azt már képtelenek voltak megoldani, hogy szünetmentes legyen az átállás.

#3 Hát igen, az valóban hatalmas élmény az éjszaka 4 busszal, 3 átszállással utazni fáradtan, csomagokkal. Szerintem írj egy levelet a BKK-nak, hogy még több átszállást szeretnél az ékszakai buszokon, több átszállás, még nagyobb élmény.

2016. jan. 21. 09:29
 6/24 anonim ***** válasza:
73%

Azért még mindig jobb a BKK mint az, hogy semmi sem lenne.

Ha neked semmi sem jó akkor old meg magad ezt a gondot. Van rá lehetőség

1. Uber

2. Megkéred az egyik havert, rokont, hogy menjen ki eléd kocsival

3. bérelsz autót akik kiviszik a kocsit a reptérre

4. gyalog nekivágsz az útnak..

Nem árt néha a kicsinek is örülni. Én pl: nagy csomagokkal sem szakadtam meg amikor BKK-val mentünk haza, mert tényleg egyikről leszállsz, menni sem kell, jön a másik. A csomagot meg a busz viszi nem én..

2016. jan. 21. 09:40
 7/24 anonim ***** válasza:
20%

Mi ez itt? BKK fan-ek gyülekezete?

Érdekes itt egyes emberek szemlélete, oldja meg az utas ha nem tetszik az éjszakai 2 órás buszozás?

Mi lenne ha reptér és a város oldaná meg a kulturált éjszakai bejutást, mint azt ahogy minden normálisabb országban teszik?

2016. jan. 21. 09:59
 8/24 anonim ***** válasza:
28%

Menjen gyalog az utas?

Ez aztán a hasznos tanács, gratulálok az eszedhez!

2016. jan. 21. 10:02
 9/24 anonim ***** válasza:
77%

>> ha valaki éjszaka érkezik, akkor taxizhat méregdrágán...

Nem hinném, hogy lenne repülőtér a világon, ahol éjszaka menetrendszerűen járnának transzfer-buszok. Európában este 8-9 felé mindenhol leállnak és csak reggel 6-kor indulnak újra.

2016. jan. 21. 14:39
 10/24 anonim ***** válasza:
45%
Utolso, ez azert nem egeszen igy van. Parizsban pl a transzferbuszok majdnem ejfelig jarnak, az RER ugyanigy. Utana meg vannak kozvetlen ejszakai buszok a varoskozpontba, egeszen az elso rer indulasaig...
2016. jan. 21. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!