Az UFO-kat titkos társaságok emberei készítik és üzemeltetik vagy földönkívüliek?
Szerintem ezeket a gépezeteket valamikor ajándékba
kaphattuk, egy nálunk fejlettem fajtól!
Azt akarhatják, h fejlődjünk!
Nem hiszem h adnának "ajándékba" olyan high-tech UFO-t, meg aztán kinek adnák oda? A japánoknak mert olyan cukik? Vagy az amcsiknak mert fel tudnák használni a filmjeikhez? Vagy az olaszoknak amiért csizmaországban laknak? Addig biztos nem osztanak meg velünk fejlett technológiát a földönkívüliek, amíg az emberiség infantilis szinten gondolkozik, háborúkban gyilkolja egymást a semmiért.
Ha itt a Földön őriznek is valahol valami földönkívüli technológiát, az vagy balesetből származik, vagy ásatás során találták.
Attól függetlenül a földönkívüliek figyelemmel kísérik a bolygónkat.
Ajándékozz egy gőzmozdonyt az amazonas-menti törzsek bármelyikének, hogy megkönnyítsed a távolságok legyőését!
A hadseregek most ugyanúgy versenyt folytatnak az antigravitációs technológia fejlesztésében, mint korábban a termonukleáris bomba elkészítése, a lopakodó repülőgép, és más hasonló korszakalkotó fegyver vagy hordozóeszköz birtoklásáért.
Szinte biztosra vehető, hogy már léteznek működő prototípusok emberi kézben. Mint ahogy az is nagyon valószínű, hogy más földönkívüli fajok is birtokában vannak ennek a technológiának. Kérdés, hogy akarnak-e a fejünk felett repkedni ilyenekkel? Én nem nagyon szeretném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!