Van olyan lehetőség, hogy oda-vissza veszem meg a jegyet, de később nem csak a visszaút időpontját, hanem a helyszínét is változtatom?
Szóval Kanadába (Calgary) fogok utazni áprilisban, és valamikor november-december környékén jönnék haza (ezért kell változtatható visszaúti időpontos lehetőség), de a végén Washingtonba leszek, szóval onnan kéne visszajutnom Pestre.
Van erre is valami speciális lehetőség? Nagyon nem szeretném egy irányba venni a jegyeket, mert 2,5szer annyiba kerülne
utolsó, azért, mert oda vissza út együtt 240ezer ft, külön véve meg oda 260ezer, vissza meg 180
ami azért nagyon nem mindegy :D
amúgy találtam egy oldalt -privátba kaptam itt- ahol van lehetőség más helyszínt megadni visszaútra szóval ez most megoldódni látszik :)
elküldve PM-ben :)
igen igen, utolsónak is köszönöm : D engem meglepett hogy vannak ilyenek
szóval tökre örülök, így még olcsóbban kijövök mint ha az eredeti városból indulnék vissza (azért csak csak jó 700km-el rövidebb lesz vissza az út :D)
"találtam egy oldalt -privátba kaptam itt- ahol van lehetőség más helyszínt megadni visszaútra"
Ugye nem titok, hogy melyik oldal? Kitennéd ide? :)
Skysanner pl, meg még sokszáz egyéb repjegykereső...
Most komolyan úgy csináltok, mintha ez akkor újdonság lenne, hogy több megállós jegyet lehet vagy titoknni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!