Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A KLM szokott akciózni a...

A KLM szokott akciózni a csomagdíjak (feladott poggyász) esetében? Érdemes várni a csomagok megvételével?

Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A KLM-nél szerintem a legtöbb esetben benne van egy feladott csomag a repjegy árában. Nem igazán értem a kérdésedet. :)
2015. dec. 28. 14:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a KLM esetében európán belül fizetni kell a feladott csomagokért, egy sincs az árban. Csomagja 20Eur de nekünk két csomagunk van oda vissza, tehát 80 Eur lenne ami majdnem több mint a repjegy.
2015. dec. 28. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, a KLM is a fapadosok szintjére süllyedt. Akciózni nem szoktak.
2015. dec. 28. 22:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor olyan jegyet vegyél, amiben benne van a csomag ára is. Valószínűleg úgy jobban megéri. Első voltam.
2015. dec. 28. 22:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Vagyis, a KLM-et nem ismerem, de Air France-al repültem már többször, és ott van olyan lehetőség, hogy tudsz olyan jegyet is venni, ami már tartalmaz egy feladott poggyászt, és olyat is, ami poggyász nélküli, pár ezer forinttal olcsóbban.
2015. dec. 28. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:
A KLM és az Air France már régóta fúzionáltak...
2015. dec. 29. 10:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyébként, a kézipoggyászba szerintem nagyon sokminden belefér. Nem tudom, hány napra utaztok, de a repülőre nagyon sokan kis bőröndöket vittek fel magukkal(+ kézitáska!), amik azt hiszem 10 vagy 12 kg-osak lehetnek. Szóval ha ügyesen pakoltok, lehet nem is kell a feladott poggyász. :)
2015. dec. 29. 14:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem férnek bele a cuccaink a kézibe (sátor, hálózsákok stb)
2015. dec. 30. 10:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Nincs olyan jegy hogy csomaggal együtt, a csomag egységesen 20 EUR/irány.
2015. dec. 30. 10:09
 10/13 anonim válasza:

mem tudom, hogy még időbe irok-e, de ha igényeltek a KLM-nél Flying Blue törzsutas kártyát ami egyébként teljesen ingyenes, semmi kötelezettség nincs, akkor úgy tudom, hogy csak 10€ a bőrönd irányonként.

Ez azért már eég jó akció azt hiszem. :)

2016. jan. 5. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!