A feladott poggyászt mennyire vizsgálják át? Csótányt
és pókot tehetek bele?
Figyelt kérdés
Szeretném kivinni az egyik madárpókomat Londonba, plusz csótányokat is neki. Azt gondolom hogy a kézipoggyászban nem vihetem fel az utastérbe, de a feladott poggyászba beletehetem, vagy azt is annyira átnézik, hogy kiszúrnák benne?
Ha beledugod a csomagba, akkor vagy kiszúrják az átvilágításnál, és ott rostokolhatsz 8 órát, amíg megvizsgálják, hogy mérgező-e, vagy rögtön agyoncsapják, téged meg kidobnak a reptérről, vagy ha valami csoda folytán nem vennék észre, akkor is megfulladna a csomagban, majd megfagyna a csomagtérben, és szétpukkanna a nyomástól.
Bizonyos járatok engednek az utastérben kistestű háziállatokat szállítani, de pókot szinte biztosan nem, mert veszélyezteti az utasok biztonságát.
2015. nov. 5. 19:41
3/9 anonim válasza:
Pont az angoloknál nagyon szigorú az állatbevitel.vagy itthon marad a pókod, vagy nézz utána, milyen módon tudod kivinni.
Hmmm... hát köszi szépen a hozzászólásokat! Nem tudom akkor hogy vigyem ki. :( Autóval nagyon hosszú az út, nem szívesen megyek azzal... de hátha úgy működne...
2015. nov. 5. 22:11
6/9 anonim válasza:
Hát én ezt biztos nem próbálnám meg. Leshetsz, ha lebuksz... (Ami 99%.)
2015. nov. 5. 22:21
7/9 anonim válasza:
Tényleg ne próbálkozz vele, mert a csomagtérben nincs nyomáskiegyenlítés, és tényleg megdöglene. Vannak fuvarozó cégek akik megfelelő módon szállítanak állatokat, akár pókot.
2015. nov. 5. 22:26
8/9 anonim válasza:
van egy ismerősöm, akinek a rokona madárpókot tenyészt és csomagban szokta külföldre is küldeni, feltételezem, repülővel, szóval csak nem döglik meg... de nem javaslom
2015. nov. 6. 01:42
9/9 anonim válasza:
A csomagterben nincs tulnyomas; barmilyen eloleny, ami ott van, el fog pusztulni. Meg ha nem is buksz le, a pok nem fogja tulelni.
Allat szallitasra kulon rakter van fenntartva, ahol van legkondicionalas es tulnyomas. Egyes tarsasagoknal az utasterben is szallithatoak a kisebb allatok. Erdeklodj az adott legitarsasagnal, hogyan viheted, es mennyibe kerul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!