Van olyan cég, amelyik a kuncsaft által kiválasztott egyedi célpontokat összekötő világkörüli utazások szervezésével foglalkozik?
Aki ezt a mai világban nem tudja magának megszervezni az maradjon a szobában és nézze a TV-t.
Amúgy szerintem bármelyik iroda hajlandó arra hogy a balf.szokat jól lehúzza.
gratulálok az értelmes hozzászóláshoz, jobb ha csöndbe maradsz
sok indokot tudnék mondani, hogy miért jó
de elég annyi, hogy a te érvelésed alapján be kéne zárni az összes utazási irodát
egyébként én sem vettem még magánszemélyként igénybe soha utazási irodást, de ez nem jelenti azt, hogy nincs létjogosultságok, mint ahogy az könnyen belátható
2015-ben egy internet elérés kell ahhoz, hogy két célpontot összekötő bármit megvegyél.
Az utazási iroda pedig a lúzerek terepe.
De ha gondolod és konkrét kérdésed van, szívesen válaszolunk.
két pont között a legrövidebb és legolcsóbb út megtalálása adott időpontban nem jelenti azt, hogy több pontot összekötő útvonalat is optimálisan meg tud valaki szervezni
én nem akarok világkörüli útra menni, ellenben feltettem egy kérdést, és ha valaki arra tud válaszolni, akkor azt hálásan megköszönöm
igen, van.
Remélem ez megfelelő válasz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!