Világkörüli utat hogy szervezzünk? Mikre kell nagyon figyelni?
Összeírni, hogy hova szeretnétek menni.
Megnézni, hogy egymás után hogy jönnek ezek a helyszínek a legideálisabban.
Közlekedési eszközöket felmérni.
Szállást keresni.
Tájékozódni helyi árakról, hogy mennyi pénz szükséges.
Oltásokról, vízumról érdeklődni.
És az nem lesz gond, hogy én még csak 18 éves vagyok?
Mert Amerikában ugye 21 év a nagykorúság.
De jó azoknak akik segge alá milliókat tolnak...
Amúgy a világ körüli utat hanyagold. Túl sok látnivaló van Ezen a földön. 1-1 kontinensre kell kb 1-1év, Ázsiára pedig minimum 2.
Az meg nem világkörüli út, ha minden országban ott vagy 2napot.
Nem kell beszólogatni.
Mi annyira nem is a látnivalókért megyünk, szóval nem akarunk múzeumozni, meg ilyenek.
A legtöbb helyen meg már voltunk, ahová mennénk.
Beengedtek felnőtt nélkül is, a "szülővelt" úgy értettem, hogy egyedül repültem és ott találkoztunk.
Az 5.-s pontosan leírta a lényeget, Nincs olyan hogy világ körüli út hacsak nincs rá temérdek pénzetek és kb 5 évetek.
ha nem azért mentek hogy megnézzétek a látnivalókat akkor minek? Csak azért hogy eldicsekedhesd hogy voltál itt meg ott? Mellesleg hány évesek vagytok én olyan 10 és 12 közé saccolnálak benneteket. A kérdésedből és a további hozzászólásöböl ítélve maradjatok ti csak itt országon belül. Nem mellesleg, csupán egy kontinens felületes megismerése is több millió forintba kerül.
1 évünk van rá.
Nem akarunk minden országot bejárni a Földön.
Nem látnivalókat akarunk nézegetni, hanem szórakozni, pihenni, csajos programokat csinálni, utazgatni. Az én esetemben pedig pluszban még kitalálni, hogy mit akarok a jövőben.
Azért, hogy dicsekedjek, el sem kellene indulnom, mert a legtöbb helyen már voltam, ahová menni szeretnénk.
Rosszul tippelsz, én 18 éves vagyok, a barátnőim pedig 20-22 év között vannak.
Nem a kontinenseket akarjuk megismerni, de jóval többet fogunk elkölteni szerintem néhány milliónál. Bár majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!