Ha meg akarom kerülni kerékpárommal az egész Földet, hogyan és hol találhatnék szponzorokat hozzá, akik pl. a kosztot-szállást állják?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 17:43
1/4 anonim válasza:
Ha már eddig letettél valamit az asztalra, pl kerékpárversenyző vagy aki legalább magyar bajnok, akkor van esélyed csak. Ha így lenne akkor folytathatjuk.. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok versenyző. Olyasmire gondoltam, hogy pl. a kerékpármárkám gyártója. Az az osztrák pasas hogy oldotta meg, aki 4 hónap alatt tekerte körbe a Földet? 100% hogy nem saját zsebből.
2012. aug. 22. 18:52
3/4 anonim válasza:
Pedig ezeket többnyire saját zsebből szokták. Évekig spórolnak rá. Ha nem így lenne akkor elég sokan vállalkoznának rá, és nem világrekord lenne, hanem kirándulás.
4/4 anonim válasza:
én ism egcsinálom de akkor én 25 év alatt, ez lenne a leghosszabb út a föld körül :) szponzorok gyertek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!