Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzairnél van esély, hogy...

Wizzairnél van esély, hogy lejjebb megy a jegy ára?

Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem szervezni egy utazást, sajnos mire biztossá vált a dolog, drágább lett a repjegy.. nem is értem, januári jegyről beszélünk. Vegyem meg vajon ezen az áron, vagy van esély, hogy olcsóbb lesz? Korábbi időpontokra több esetben is olcsóbb, azért érdekel.
2015. okt. 22. 01:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez kicsit olyan, mint a lottó. Lehet, hogy olcsóbb lesz, de lehet, hogy csak drágulni fog. Én várnék, ha sokkal drágább lett. De lehet, hogy rosszul tenném... :D
2015. okt. 22. 05:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is az árakat lesem és szerintem még lesz olcsóbb.
2015. okt. 22. 06:45
 3/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
48%
Kb esélytelen, hogy olcsóbb legyen. Minél kevesebb a hely egy fapadoson, annál drágább lesz a jegy. Lefelé nem szokott változni. A korábbi időpontra azért olcsóbb a jegy, mert kevésébé népszerű, kevesebb fogyott eddig.
2015. okt. 22. 08:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Okt 20-án és 21-én 20%-os kedvezménnyel lehetett jegyet venni - kérdező lehet, hogy ezt nézte és kedvezmény megszűntével és a jegyek fogyásának aránya miatt lett drágább a jegy.

Nagyon függ a jegy ára attól is, hogy mikor mész: Karácsony, Szilveszter körüli időpontokban naná, hogy drágább :-) Ráadásul sulikban is akkor van téli szünet, ami nagyban meghatározza az utazási szokásokat.

2015. okt. 22. 09:03
 5/9 A kérdező kommentje:
nem, ennél több eszem van :D
2015. okt. 22. 11:01
 6/9 A kérdező kommentje:
konkrétan 28-án feleannyi, mint január elején, suliidőben
2015. okt. 22. 11:02
 7/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha az uticél pl London, vagy más olyan város, ahol sokan dolgoznak, akkor érthető. Karácsonyra hazajönnek, január elején, akár plusz néhány nap szabival is, de akkor mennek vissza dolgozni. Szóval gyorsabban telik a repülő = gyorsabban drágul a jegy. Ismétlem: fapadosnál olcsóbb nem lesz (esetleg lastminute, de akkor az is esélyes, hogy elmarad az utazásod).
2015. okt. 22. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Bocs, kérdező, nem akartalak degradálni, csak, mint írtam a jegyek fogyásával is nő az ára :-)

"Karácsonyra hazajönnek, január elején, akár plusz néhány nap szabival is, de akkor mennek vissza dolgozni"

Pontosan, ezért írtam én is a suliszünetet is, mert mi is meg tudtuk volna oldani, hogy csak jan.8-10 körül jöjjünk haza - ha lett volna annyi pénzem repülőre, mint amibe került.

De már 2 hónapja se volt olcsó a Karácsony-szilveszteri időszak.

2015. okt. 22. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Januárra jó eséllyel olccsóbb lesz, mint most a nagy kamuakció után. Nézd folyamatosan az árakat, és várjál pár napot mindenképp.
2015. okt. 22. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!