Hogy megy a reptéren a kézipoggyász ellenőrzése (többi lent)?
Figyelt kérdés
Utazok csutortokon, ez lenne az elso repülésem. Az a fo kerdesem h van megszabva határ amekkora a kézipoggyász lehet. Ez 42cm hosszu lehet. De azt hallottam h valami rácsba kell tenni. Nagy baj h ha 2-3cmvel nagyobb ez a méret?2015. okt. 19. 20:10
1/8 anonim válasza:
Igen, nagy baj, foleg ha fapadossal mesz, mert ott az 1 centi tulmeret is sulyos tizezrekbe kerulhet, ha megis fel akarod vinni.
Ha nem fapados a tarsasag, kevesbe hasznaljak a keretet, de ha latvanyosan nagyobb a taskad, lemerik, mert a fedelzeten nem vegtelen a kezipoggyasznak fenntartott hely.
2/8 anonim válasza:
Ha nagyobb, akkor nem fèr bele a keretbe, tehàt nem vihető fel, hanem fel kell adnod jó sok plusz pènzèrt. 2-3 centi màr sok, nem vèletlen van megadva a mèret.
3/8 A kérdező kommentje:
De hátizsákról beszélek, nem arról a keményfalú "dobozról". Tehát össze tudom nyomni
2015. okt. 19. 20:30
4/8 anonim válasza:
Utaztam Wizzairrel, Ryanairrel és legutóbb Easyjettel. Mindháromnál annyit csináltak, hogy ránéztek a zsákra és annyi. Nem mérték le, nem rakták be a keretbe, pedig például az Easyjetnél eléggé kicentiztem a dolgot, mivel hosszú időre utaztam sok cuccal. A keretek azért vannak, hogy magadnak megnézd, de az ellenőrzésnél már nincs idő arra, hogy minden utasnak begyömöszöljék a táskáját. Maximum ha nagyon gyanús a dolog, akkor csinálják. De nem merev oldalú hátizsáknál két-három centivel nem lesz gond valószínűleg.
5/8 anonim válasza:
Hátizsákkal nem lesz gond, az bele fog menni, illetve azt nem is nagyon szokták lemérni.
7/8 anonim válasza:
Hátizsákkal utaztam a napokban nyararni (őszülni :) ), meg volt pakolva rendesem és még csak rá sem pillantottak...
8/8 anonim válasza:
Wizzairrel utaztam, eddig sosem mérték le a kézipoggyászt, kb rá sem néztek. Nem lesz gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!