Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Nektek melyik a kedvenc...

Nektek melyik a kedvenc legitarsasagotok, es miert? Es melyik szerintetek a legrosszabb?

Figyelt kérdés
2015. szept. 24. 11:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%
Most komolyan mi bajotok van? Nyugodjatok már le a p. csába. Ez csak egy szimpla kérdés. Normális esetben mindenki preferál valamilyen légitársaságot, pont úgy ahogy autó vagy telefonmárkát is. Ja, bocs. Elfelejtettem hogy az igénytelen, fejletlen magyar utazóközönségnek az esetek nagy százalékában még a legigénytelenebb, legsz rabb utazási feltételeket nyújtó Wizzair is megfizethetetlen. Ez esetben miért fáj az nektek ha valaki szeretne úgy utazni hogy az valóban egy élmény legyen és ne egy hosszú nyomorgás? Ha én Londonba megyek inkább fizetei 2x annyit a BA-nél de akkor normálisan, kényelmesen eljutok a célhoz.
2015. szept. 27. 08:54
 22/30 A kérdező kommentje:

Koszi az utolsonak! En is teljesen el vagyok kepedve,hogy egyesek milyen valaszt adnak erre a kerdesre.... Igenis legitarsasag kozt is van kulonbseg,es en most fogok utazni,es meg nem foglaltam jegyet,ezert tettem fel,mert kivancsi voltam a velemenyekre...

Nem gondoltam,hogy ebbol is ilyen harc kerekedik ki...

Sajnalom az ilyen embereket,akik idejonnek kotoszkodni,ugy tesznek mintha istenkiralyok lennének,azt valo eletben talan eltapossak,mint egy hangyat, De hagyjuk is ezt,mert ez mar egy masik topic :D

2015. szept. 27. 11:21
 23/30 anonim ***** válasza:

Én ugyan azt írtam hogy értelmetlen a kérdés de nem kötözködésből.

Egy légitársaságnak nagyon szigorú standardoknak kell megfelelni, a szolgáltatások színvonala csak nagyon szűk range-ben térhet el.

Ezért nem lehet nagy különbségeket várni a légitársaságok között. Vagyis mindegy melyikkel mész, nagyjából mindegyik ua. szolgáltatást ugyanolyan színvonalon nyújtja.

Azt válaszd amelyik a legjobb időben (nem túl hosszú átszállási idő) legolcsóbban elvisz.

2015. szept. 27. 11:31
 24/30 A kérdező kommentje:

Igen az tèny,hogy hatalmas elteresek nincsenek a legitarsasagok kozt,de pl nem mindegy,hogy 12 oran keresztul mondjuk kenyelmesen ki tudom nyujtani a labam(mint Qatar),de vannak ahol olyan szuk a hely a labnal,hogy az elozo ules belelog szinte az arcomba...

Nyilvan nem ezek az elet legnagyobb gondjai,de en imadok utazni,es aprolekos vagyok,szeretek tisztaban lenni ezekkel.

De mar nem akarok tobbet magyarazkodni,majd megkerdezem olyanoktol,akik nem kepednek el egy ilyen kerdes feltevesen...

2015. szept. 27. 12:25
 25/30 anonim ***** válasza:
Ez viszont hülyes€g hogy a qataron jobban ki tudod nyujtoztatni magadat... az Economyn minden legitarsasagnak ugyanolyan a szekezese, 30-34 inch kozott van... Szerintem azt a 4 inchet rohadtul nem lehet erezni...
2015. szept. 29. 04:12
 26/30 anonim ***** válasza:
59%
25.-s én már ezt nem is akartam írni, a kérdező igazából szubjektív dolgokat akar objektivizálni
2015. szept. 29. 08:59
 27/30 A kérdező kommentje:
Akkor bocsanat a kerdesert,es nem kerek tobb valaszt
2015. szept. 29. 10:32
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

En alig varom hogy mar leszalljon a francba, nemhogy a kajaert rinyaljak :-)

Amugy az 1 euros finom szendvicsert nem vagyok hajlando plusz 50 eurot adni. Sem elso osztalyos jegyet nem veszek felaron.

2015. okt. 1. 07:34
 29/30 anonim ***** válasza:

> Sem elso osztalyos jegyet nem veszek felaron.

Es harmadaron? Es otodaron? Hol a hatar? Megkerdeztem a BA-t hogy mennyi lenne ha business classra valtanam a WT+ jegyemet es kozoltek hogy 2300 font majd par het mulva a repteren kozoltek hogy 500 font en meg vidaman kozoltem hogy nekem megfelel es bekesen szunyokaltam Londontol Denverig.

2015. okt. 1. 08:39
 30/30 anonim válasza:
British Airways (:
2015. okt. 4. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!