Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Nektek melyik a kedvenc...

Nektek melyik a kedvenc legitarsasagotok, es miert? Es melyik szerintetek a legrosszabb?

Figyelt kérdés
2015. szept. 24. 11:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
55%

Ennek valóban nincs értelme ugyanis a menetrend és az ár (és ahol ilyen van, ott a kézipoggyász policy) dönt, nem a légitársaság. Ráadásul a légitársaságok is változnak, például régebben nem repültem SAS-sal transzatlanti úton mert a business ülések angled flat és azokon nem lehet rendesen aludni de most összekapták magukat és lecserélték már az összes A330-on az üléseket és az A340-esek következnek, tehát jövő nyáron már ők is sorra kerülhetnek.

A legtöbb európai fapados légitársaság nálam automatikusan ki van zárva, mert csak egy kézipoggyászt engednek, a Norwegian (és az Easyjet Plus) az enged normálisan 1+1-et. Így aztán, ha nagyon akarod, akkor a Norwegian kedvencnek számít, most repültem velük Budapest-Stockholm-Oakland-et, mit mondjak? eltelt az út.

2015. szept. 24. 21:58
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem ertem miert kell hangoztatni,hogy ertelmetlen a kerdesem...

Engem erdekel,kinek mi a velemenye,melyik legitarsasagokat szereti,es miert,vagy miert nem... Ez kb ugyanaz mintha azt tettem volna fel,hogy kinek mi a kedvenc automarkaja... De ha ennyire hulye a kerdes,akkor nem kell valaszolnotok,de en azert tovabbra is varom a valaszotokat:)

2015. szept. 25. 00:17
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a Qatar a kedvencem, mert dél-Ázsiába viszonylag sokat repülök veluk, es eléggé jó a menetrend. Plusz szerintem nagyon szinvonalas a kiszolgálás, ugyhogy én szeretek veluk repulni
2015. szept. 25. 02:48
 14/30 anonim ***** válasza:
49%

Az Alaska a kedvencem mert ha gond van, akkor ők segítenek (személyes tapasztalat), ez nagyon nem jellemző az itteni egyéb légitársaságra, a legrosszabb valószínűleg az Air Canada és a United. Az utóbbinál esett meg hogy a customer service desk agent szemtől szembe közölte velem hogy nem hajlandó segíteni és beszéljek a gate agenttel mire rámutattam, hogy a gate ott van ni talán tíz méterre, nincs ott senki sőt még sokáig nem is lesz és éppen ez a baj mert már megint késnek...

Európában, ahogy feljebb is írtam, rengeteg légitársaságot lehet sorolni mint legrosszabbat, mert nem engednek nagy+kis táskát egyszerre a fedélzetre. Ilyennel egyszerűen nem vagyok hajlandó repülni, szívassanak mást, én nem vagyok ennyire árérzékeny. Ami nálam kézitáskában van az nem azért van ott mert szeretek sokat cipelni és nem akarok fizetni, hanem azért mert törékeny és rohadt drága. Ilyen a Wizz Air, amit a magyarok jól ismernek, de ott a Wow Air aminek van pofája 5kg-n felül plusz pénzt kérni másik 7kg kézipoggyászért, de akkor is csak egyet lehet.

2015. szept. 25. 04:05
 15/30 anonim ***** válasza:
Nálam az Emirates meg a Qatar viszi a pálmát. Első osztályú kiszolgálás, barátságos személyzet, kiszámítható pontos indulás. Amit még szivesen kipróbálnék az az Etihad. Persze ezeket ált. hosszú, tengeren túli utaknál veszem igénybe. Európán belül a British Airways a kedvenc.
2015. szept. 26. 21:56
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

Szeretném azok táborát gazdagítani, akik szerint a kérdés butaság.

Mert az ember nem azért repül, hogy adott légitársaság logójával ellátott gépen ücsörögjön, hanem hogy eljusson a kívánt helyre.

Akkor amikor neki jó, és úgy, ahogyan neki jó.

Nem azért repül, hogy a fedélzeten spagettit egyen, hanem mert arra van dolga.

Nem szeretem az ilyen erőltetett kérdéseket, és szeretném ha tudnátok, megvetem azokat is, akik a Lufthansát kiáltják ki alapból a legjobbnak. Elítélem azokat, akik megvetik a fapadosokat, noha valóban vannak esetek, amikor nem érdemes fapadossal menni.

De ha kedves kérdező csak a logó alapján ítélsz, valamit nem jól tanultál meg az iskolában.

2015. szept. 26. 22:51
 17/30 A kérdező kommentje:

Egyszeruen nem ertem,hogy mi baj van azzal,ha erdekel az emberek velemenye... En kisgyerek korom ota utazom kulonbozo legitarsasagokkal,es ha mar el kell toltenem 20orat a levegoben,ugy szeretek utazni,hogy ne erjen meglepetes.

Nem azert indulok neki Azsianak,mert spagetthit van kedvem enni a repulon,hanem mert nyilvan dolgom van arra.

Ennek a kerdesnek az iskolanak nem tudom mennyi koze van,de szerintem inkabb az a szomoru,hogy ennyire egy kalap ala veszed a legitarsasagokat,azzal ervelve,hogy ez csak egy utazas,mert nem,ez egy ELMENY.

Es,ha neked ez meg eddig nem jott at,akkor te egy nagyon szegeny ember lehetsz,

2015. szept. 26. 23:51
 18/30 anonim ***** válasza:
te csak azért kérdezel barátom, mert unatkozol. Az a baj. Nem jársz sem a levegőben, sem a földön.
2015. szept. 27. 01:08
 19/30 A kérdező kommentje:
Ne magadbol induljal ki.... Te 'baratom' szerintem valami videki kis suttyo lehetsz,aki a helyi paraszt buszon kivul massal meg eleteben nem utazott :D
2015. szept. 27. 01:31
 20/30 A kérdező kommentje:
A kerdesem ertelmes volt,a flusztraltsagodat meg mashol vezetsd le,ne itt nevtelenul arcoskodjal te aberlat kis falusi
2015. szept. 27. 02:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!