Nektek melyik a kedvenc legitarsasagotok, es miert? Es melyik szerintetek a legrosszabb?
Ha azt kérdezed barátom, alapvetően miért sz.r a máv, amelyik semmiféle rendes szolgáltatást nem képes nyújtani egy belterjes piacon, megértem.
De a légitársaságok versenyenek. Ez azt jelenti, hogy mindegyik hozza azt a színvonalat, hogy elvisz a-ból b-be, ráadásul tiszta, nem hányták le az üléseket, nem sz.rták össze a vécét előtted, és ott vagy néhány óra alatt. Épp ahogy mondták.
NEkem mondjuk kedvenc színem a kék, tehát kedvencem minden olyan légitársaság, amelyik kékre pingálja azt a valamit, ami a repülő farkőán van. De ettől függetlenül alapvetően olyanokkal szoktam utazni, amelyikekre pikkelek: amelyik narancssárgára festi a farkát, vagy sárga az ülése. Vagy lila.
Mert közvetlen, vagy jó a menetrendje, vagy mert olcsó, és kevés rajtuk a sznob.
A többi meg leszarom.
Hát én utaztam már pár légitársasággal, de ez nagyon változo.
Pl Condor hosszú távon elég rossz volt, de hihetetlen olcsó jegyeket ad, és legtöbb helyre közvetlenül megy(frankfurtból). Ami a bajunk volt vele, hogy sokat késik, kicsi a hely és pocsék az étel.
Mopst viszont voltunk velük rövid úton, és nem késtek, a hely ok volt, és amit adtak szendó ehetö volt.
Viszont ha hihetetlen kicsi géppen mentünk az a sunexpress volt nem rég, ez ilyen igazán olcsó járat, nekem a gép aprósága lepett meg leginkább.
BA utaztam 15 éve többször, és akkor elég normális, söt jónak mondott volt. 6 órás úton kaptunk fogkrémet, fogkefét, szemtakarót, takarót, párnát, zoknit....
Pár éve mentünk Emiratessel, habár elég jó út volt, de ahhoz képest, hogy a világ elsöi köztt van, nem nyügözött le nagyon. A kaja pl 2 fajta volt és mire rámkerült a sor már elfogyott csak valami currys cucc volt, pedig szoltam az elején, hogy mivel a kisbabánk a kezemben volt nem tudok enni, de tegyenek a csirkésböl félre, így mire a baba elaludt hoztak curryst és terhessen elfogott a hányinger töle. De amikor a gyerekem lepisilt hoztak az elsö osztályról pizsamát, és így megtudtam szárítani a nadrágomat.
Azert mertem feltenni ezt a kerdest,mert aki gyakran utazgat a levegoben,annak mar van egy kialakult velemenye egyes legitarsasagokrol...
En is vegigrepultem egyszer tizenoràt British Airways-sel,ahol pl nem volt finom az etel...de Qatar Airways-en nagyon finom volt,csak tul hosszu az ut Azsiaba a kerulo miatt... Egyes legitarsasagokon nem szinvonalas a kiszolgalas stb- ilyen velemenyekre lettem volna kivancsi.
Nem 2 oras utakrol vartam beszamolot,hanem hosszu utakra mivel en gyakran jarok ki Azsiaba,igy a tizenoras ut nem mindegy hogy telik. Ilyen bunkó valaszokra nem vagok kivancsi "baratom",de a masodik valaszolonak koszi,es Emirates-en nem utaztam meg,de sokszor szemezek vele :D:)
25L
Amelyik elvisz A-ból B-be nekem megfelelő áron az a kedvenc.
A legrosszabb kaját az Alitalian ettem de jó áron elvitt vagyis nekem tökéletesen megfelelnek. Utaztam már jópár harmadik világbeli légitársasággal de pont ugyanolyan jó volt mint pl a Turkish.
Szóval szerintem ennek a kérdésnek nincs sok értelme.
Persze jönnek majd a sznobok akik szerint csak az Emirates, Qatar és Ethiad a jó légitársaság de ez messze nem így van.
Szerintem nem ertelmetlen a kerdesem egyaltalan,pont ezekre voltam kivancsi,koszi 5os️
Nekem is a Lufthansa a kedvencem,szerintem finom az etel is:)
Lufthansa, Austrian Airlines, Virgin Atlantic, British Airways.
Fapadosokat nem szeretem, de cserébe viszont olcsóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!