Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek mennyibe kerül...

Szerintetek mennyibe kerül egy repülőút a világ összes fővárosába, ha nem szeretnék ottmaradni, és mennyi időt vehet igénybe?

Figyelt kérdés

#repülő #város #utazás #ország #főváros #álom #vágyakozás #repülőút #összes ország #világ összes országa
2015. júl. 22. 15:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Mire végigjárod lesz 3-4 új főváros úgyis. (Meg megszűnik ugyanannyi...)

De hogy válaszoljak is, szerintem átlagban olyan 150-200 ezret számolhatsz (ha mondjuk egyikből rögtön a másikba mész) egy útra és mondjuk 250 db úttal számolj. Tehát úgy 40-50 millióból meg is lenne.

Persze az nem világos, hogy ha sehol sem maradsz ott, akkor hol alszol, eszel?

2015. aug. 3. 08:34
 32/35 anonim ***** válasza:
"akkor hol alszol, eszel?" . Hát a repülőn! Nem ő fogja vezetni.
2015. aug. 3. 08:39
 33/35 anonim ***** válasza:
Es mire mennél vele? Akkor sem tudod azt mondani, hogy a világ összes fővárosában jártál, mert NEM JÁRTÁL. Street wiew-en bárki megnézheti a városokat és o is ugyanúgy "járt" ott ahol te, csak neked 40 millióba került, neki meg ingyen volt.
2015. okt. 26. 09:30
 34/35 anonim ***** válasza:

"ezenkívül a saját kaját vinnék, ha ezt egyszer kifizetem ezt"

Nekem a legjobban ez tetszik :D Így mulat egy magyar ember! :D 40-50 millió az út (szerintem ez lehet, kevés is), de saját kaját visz :D

1. aligha hiszem, hogy az egy hétnél tovább elég lenne

2.- egy csomó országba (pl. Ausztrália) bizonyos élelmiszereket nem lehet bevinni

Szóval kicsit nehézkes lenne a kivitelezése...

Kérdező, melyik az a 4 ország, ahová nem megy a fővárosba repülő? Kíváncsivá tettél ... :-)

2015. nov. 13. 14:04
 35/35 anonim ***** válasza:
Kíváncsi voltam, hogy ebben a kategóriában, hogy lehet troll kérdést kiírni. Hát így.
2015. nov. 13. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!