Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek mennyibe kerül...

Szerintetek mennyibe kerül egy repülőút a világ összes fővárosába, ha nem szeretnék ottmaradni, és mennyi időt vehet igénybe?

Figyelt kérdés

#repülő #város #utazás #ország #főváros #álom #vágyakozás #repülőút #összes ország #világ összes országa
2015. júl. 22. 15:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
200 éves vagy?
2015. júl. 22. 17:35
 12/35 A kérdező kommentje:
nem, csak vicceltem, idegesít, mi köze lenne hozzá aki ezt kérdezi
2015. júl. 22. 17:38
 13/35 anonim válasza:
Nos hát ízlések és pofonok , de hogyha már beutazod az egész világot akkor miért érnéd be annyival hogy neten megnézed a képeket az országokról ? Az olyan mint elő nő helyett gumi nőt dugni , olyan semmilyen .
2015. júl. 22. 18:13
 14/35 anonim ***** válasza:
Tehát látni akarod a világ összes országának repülőteret? Értelmes gondolat.
2015. júl. 22. 18:35
 15/35 A kérdező kommentje:
nem a repülőtereket akarom látni, hanem a világ összes országát szeretném látni, az hogy valójában hogy néz ki azt megnézem a neten
2015. júl. 22. 18:43
 16/35 anonim ***** válasza:
Ezt én nem értem. :D Azt, hogy valójában hogy néz ki, azt pont nem tudod megnézni a neten, csak a saját szemeddel, ha ott vagy. Így csak a reptereket látod, meg felülről valamennyit, de azt is már csak akkor, ha szálltok lefele.
2015. júl. 22. 18:50
 17/35 A kérdező kommentje:
de interneten van google streetview ahol felvették az utcákat 360fok 3d ben tehát akármerre tudsz nézni, és amelyik országot nem vették fel azt meg lehet nézni képekben, van azért annyi kép, hogy megismerj egy országot
2015. júl. 22. 18:57
 18/35 anonim ***** válasza:
40%
Buta vagy, mint a föld. Ülj le, egyes.
2015. júl. 22. 19:07
 19/35 anonim ***** válasza:
84%

Ej, Becre, igen taknyos fiatal lurko lehetsz ilyen suletlen gondolatokkal. Csak bosszantod itt a jonepet.

Repultel te mar egyaltalan valaha? Ugye nem?

Kepzeld bele magad egy kulfoldi turista helyebe, akinek a gepe leszall Ferihegyen (bocsanat LisztFerin) es par orat elidozik a repteren es utana mar repul is tovabb.

Kerdezd meg ettol az embertol (felteve, hogy beszelsz barmilyen idegen nyelvet) hogy megis mi a lophaszt latott Magyarorszagbol? Mi a velemenye az emberekrol, a kulturarol, a kajarol? Fogalma sem lesz mirol beszelsz, mert a 2 terminalon kivul SEMMIT nem tapasztalt meg az orszagbol.

Buta vagy ha azt gondolod, hogy ha elrepulsz egy helyre akkor latsz barmit az orszagbol. 3 evig Londonban eltem, kb. masfel havonta elrepultunk valahova. A 3 ev alatt a repulobol Angliabol szinte SEMMIT nem lattam, mert ott mindig olyan tetu felhos az ido. A masik pedig a napszak. Nem tudod ugy idoziteni, hogy mindenhova nappal erkezz, vagyis amikor este kezd a gep ereszkedni/leszallni, csak fenyeket fogsz latni es semmi mast. Nagy elmeny, mondhatom.

Raadasul nagyon sok orszagot csak atszallassal tudsz megkozeliteni, vagyis elofordul hogy bizonyos varosokat tobbszor erintesz.

Elutazni egy idegen helyre, megtapasztalni az orszagot NEM TUDOD gugli streetview-n es reptereken valo fel/leszallassal. De majd idovel rajossz, amikor mar eleg nagy leszel.

Ennel meg az is jobb otlet, ha felulsz a vonatra es az osszes magyar varost erintve atvonatozod az orszagot. Es meg akkor SEM fogsz mindent latni csak az allomasokat meg a rohano tajat!

2015. júl. 22. 19:07
 20/35 A kérdező kommentje:
nem erről beszélek, már 6szor repültem és tudok repülőtereken közlekedni, ilyen utazásokkal kapcsolatban már több dolgot tudok mert utánanéztem,
2015. júl. 22. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!