Szerintetek mennyibe kerül egy repülőút a világ összes fővárosába, ha nem szeretnék ottmaradni, és mennyi időt vehet igénybe?
Figyelt kérdés
#repülő #város #utazás #ország #főváros #álom #vágyakozás #repülőút #összes ország #világ összes országa
2015. júl. 22. 15:59
21/35 anonim válasza:
Annyi köze van az életkorodnak ehhez a totál értelmetlen kérdéshez, hogy ha elmúltál kb. 15 akkor valószínűleg totál hülye vagy és sosem lesz erre pénzed. Ha kevesebb vagy, akkor idővel talán rájössz magad is, hogy hülyeséget kérdeztél.
22/35 anonim válasza:
Na, de a sok oltás után válaszoljunk is a feltett kérdésre:
Szerintünk nem tudjuk a választ.
Ez esetleg segítő lehet az útvonal kialakításához, megtervezéséhez: felsorolás a világ országairól és fővárosairól:
23/35 anonim válasza:
24/35 anonim válasza:
Nekem elég körülményes, és nehezen kivitelezhető dolognak tűnik a világ összes fővárosában ottmaradni. :-))
25/35 anonim válasza:
Eddig 30 alkalommal voltam különböző ország repülőterén persze mindenhol maradtam párnapot.Csak a repülő jegy ára több millió forintba került pedig charter járatokkal mentem, és ez a szám hol van az összes főváros számától.
26/35 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy nincs minden fővárosnak reptere! Köszi puszi, ülj egyes!
27/35 A kérdező kommentje:
bocs de csak 4 főváros van, aminek nincs repülőtere, és azokat láttam
2015. júl. 28. 08:38
28/35 anonim válasza:
Minek kérded ha nem szeretnél ottmaradni?
29/35 anonim válasza:
Nagyon óvatos becslést mondok! 40millió körül de ez csak a repülőjegy. Ebben nincs reptéri illeték, nincs benne a vízumkérelem procedúrája! Közel 200orszag van a földön, valószínűleg úgy tervezné meg az utat hogy mindig a legközelebbi reptérre menjen tovább. Akárhogy is ügyeskedik nem egy olyan út lesz ahol belecsúszik a milliós összegbe a repjegy + illeték. Mivel ő annyira sötét, hogy nem hagyja el a repteret ezért elképzelni sem tudom mi a fenét fog csinálni addig míg teszem fel Ulánbátorban vár a csatlakozására, vagy bármelyik afrikai országban ahol nem percenként jonnek mennek a gépek hanem nehány úticélhoz jó ha hetente kétszer indítanak járatot.( akar csak a szomszédos országba is) Ez a kérdés még elméleti síkon is gyenge.. Szóval igen. Ülj le, egyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!