Mi befolyásolja a repülőjegyek árát?
2 nap alatt 50ezer ft-ot ugrott fel a repülőjegy ára a wizzairnél. 1 hónap múlva utaznék. Van esély rá, hogy lejjebb viszik az árát? Vagy innentől már csak felfelé megy?
MI az ami befolyásolja?
Összevissza módosítják, ha nincs fixen meg, melyik nap kell menni, akkor foglalj olyan napra, amikor olcsóbb, mert naponta más az ár, vagy menjél más társasággal.
itt kereshetsz járatot ár szerint
Akciók miatt változhat gyorsan. Akciós és sima jegyárak között hatalmas a különbség néha.
Plusz kérdés mennyien utaznak, ha befoglalnak egy nap x számú jegyet az már felnyomhatja másnapra az árakat.
Olcsobb csak akkor lesz ha valamilyen akció lesz.
Olcsó jegyeket akkor tudsz venni ha sokszor nézed a jegyárakat. Én most akarok venni Lufthansa jegyet, most 139 Euro, tudom, hogy ennél olcsóbb nem lesz. Tehát most kell megvenni különben mázli kell, hogy hasonló áron megkapjam.
Az azért kemény dió fapadossal... Nekem bőven túl van a tűrésküszöbömön, de van aki kibírhatónak tartja.
Az Emirates nem életveszélyesen drága, de a minősége nagyságrendekkel jobb.
szerintem tök jól viselhető. kis alvás, kis zenehallgatás, kis olvasás és már meg is érkeztél. :)
egy volán buszos 4-5 órás út sokkal sokkal rosszabb tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!