Egy reptéren hogy fordulhat vissza az ember, ha már becsekkolt?
Figyelt kérdés
Elég sok reptéren voltam már az életemben, de ilyen szempontból még sosem néztem őket. Tegyük fel, hogy valaki a gép felszállása előtt valami olyan hírt kap, ami miatt otthon kell maradnia. Mivel a kapukhoz útlevélellenőrzés útán lehet bejutni, ezért gondolom nem lehet csak úgy kimenni, nem?2015. ápr. 14. 19:07
1/5 anonim válasza:
Jó kérdés, a választ nem tudom, de a filmeken még a gépről is le lehet szállni, ha utánam jön a nagy Ő...-)
2/5 anonim válasza:
Természetesen amíg a gépet le nem zárják, addig kimehetsz. Csak hasraütésszerűen képzeld azt a helyzetet, hogy rád jön a hasmenés az biztonsági ellenőrzés után, de még a gép előtt, és eltöltesz egy kellemes órát a budin. Szerinted mi történik? A gépen észreveszik, hogy hiányzol és megvárnak? (Nem.) Köteles vagy a reptéren maradni hátralevő életedre? (Nem.) Nyilván ahol bejöttél, ki si tudsz menni, mint ahogy az ott dolgozó boltosok is esténként hazamennek.
3/5 anonim válasza:
Miért ne lehetne kimenni? Kifele szabad az út, csak épp vissza nem sétálhatsz simán, csak a check-in-en keresztül ismét.
Nem börtön ez, hogy bezárjanak. :)
4/5 anonim válasza:
Nos kimenni mindig lehet természetesen de lehet hogy az útlevél és vámvizsgálatot nem úszod meg, ez millió dologtól függ: ország, repülőtér, terminál, célállomás.
5/5 anonim válasza:
Nos kimenni mindig lehet természetesen de lehet hogy az útlevél és vámvizsgálatot nem úszod meg, ez millió dologtól függ: repülőtér, terminál, célállomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!