Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Van értelme bőröndvédő huzatot...

Van értelme bőröndvédő huzatot venni? Jobban megéri, mint a fóliáztatás?

Figyelt kérdés
Először fogunk repülni, 2 bőröndünk lesz és eléggé féltem őket, mivel mindkettő még vadonatúj. Az egyik kemény bőrönd, a másik szövet, de egyiket sem szeretném, ha megsérülne. A fóliáztatás elég drága, oda-vissza már kijön az árából egy bőröndvédő huzat is. Ez mennyit bír ki, érdemes fóliáztatás helyett ezt megvenni? Van valami haszna neki?
2015. márc. 26. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Na,én ennél sokkal egyszerűbben oldom meg ezt a kérdést. Veszek egy folpackot és a reptéren,mielőtt feladnám,betekerem alaposan.Ha van nálam kulcs, azzal,ha belebököm,már el is szakad a vége,úgyhogy,ha nem akarok 20 métert rátekerni,nem muszáj.A maradékot kidobhatom a reptéri műanyaghulladék gyűjtőbe.Nem tilos. Kerül kb 200 forintba.
2015. márc. 26. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:

A 100 forintos boltban gondolom lehet kapni fóliát. Szépen veszel egyet, és otthon körbe tekered a bőröndöket. Azért ez nem olyan sok pénz. Arra jó csak, hogy a bőrönd ne nyíljon ki ( láttam már olyat amikor vártuk a bőröndöket, hogy egy nőnek kinyílt, és a szalagon sorra jöttek a ruhái , majd a nyitott bőrönd.)

Ha meg szűrőpróbaszerűen pont a te bőröndödet veszik elő, és nyitják ki, akkor úgyis levágják a fóliát róla.

2015. márc. 26. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk még soha egy bőröndünk sem rongálódott meg, és soha nem fóliáztuk még.

Nem nagyon tudok olyan dolgot elképzelni amitől megsérülhetne a bőrönd, és egy fólia megvédi. Például ha körfűrésszel elkezdik felnyitni, nem sokat ér a fólia. De még ha egyik kocsiról átdobják a másikra, az ellen sem véd a fólia. Na mindegy, én sosem láttam semmi értelmét.

Ráadásul a mi bőröndjeink kerékben és húzókában mennek tönkre először, sosem a szép színe kopik meg.

Ha Louis Vuitton bőröndöm lenne, akkor vennék rá védőt is és be is fóliáznám.

2015. márc. 26. 19:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért, a reptéren csak úgy szúrópróba szerűen fogják, és szétvagdossák a nemtetsző bőröndöket?
2015. márc. 26. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen. A reptéri személyzet bármelyik bőröndöt felnyithatja ellenőrzés céljából. Ha le van lakatolva, felvághatják.

Persze általában nem szedik szét, de bármikor előfordulhat.

2015. márc. 27. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
nem nyitogatják, ne félj ettől... röntgennel nézik!
2015. márc. 28. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!