Van értelme bőröndvédő huzatot venni? Jobban megéri, mint a fóliáztatás?
A 100 forintos boltban gondolom lehet kapni fóliát. Szépen veszel egyet, és otthon körbe tekered a bőröndöket. Azért ez nem olyan sok pénz. Arra jó csak, hogy a bőrönd ne nyíljon ki ( láttam már olyat amikor vártuk a bőröndöket, hogy egy nőnek kinyílt, és a szalagon sorra jöttek a ruhái , majd a nyitott bőrönd.)
Ha meg szűrőpróbaszerűen pont a te bőröndödet veszik elő, és nyitják ki, akkor úgyis levágják a fóliát róla.
Nekünk még soha egy bőröndünk sem rongálódott meg, és soha nem fóliáztuk még.
Nem nagyon tudok olyan dolgot elképzelni amitől megsérülhetne a bőrönd, és egy fólia megvédi. Például ha körfűrésszel elkezdik felnyitni, nem sokat ér a fólia. De még ha egyik kocsiról átdobják a másikra, az ellen sem véd a fólia. Na mindegy, én sosem láttam semmi értelmét.
Ráadásul a mi bőröndjeink kerékben és húzókában mennek tönkre először, sosem a szép színe kopik meg.
Ha Louis Vuitton bőröndöm lenne, akkor vennék rá védőt is és be is fóliáznám.
Igen. A reptéri személyzet bármelyik bőröndöt felnyithatja ellenőrzés céljából. Ha le van lakatolva, felvághatják.
Persze általában nem szedik szét, de bármikor előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!