Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lehetnek stewardessnek tömött...

Lehetnek stewardessnek tömött fogai? Nem sok infot találtam neten, csak annyit, hogy nem lehet amalgámmal tömött és újra kell tömetni, vagy, hogy specko fémtömés kell bele.

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, még van egy évem az érettségiig 5 éves évfolyamon vagyok.Eldöntöttem, hogy szeretnék légiutas kísérő lenni,magasságom 173, angol nyelvvizsga is megvan , jelenleg az oroszt tanulom, úszni versenyszerűen tudok, szép fogazat is, minden feltétel megvan de valakitől azt hallottam, hogy nem lehet tömött foguk. Mi az igazság? Kérlek segítsetek! :)

2015. márc. 21. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Még a pilótának is lehetnek tömött fogai. Szerintem amalgánt a higany miatt már nem használnak.
2015. márc. 21. 14:30
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor nem lesz gond belőle ? mert tényleg afogaim szépek :D még fogtecnikus is mondta h nagyon szép a fogazatom, csak ettől megijedtem.
2015. márc. 21. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond, én ezt el is felejteném. Még vadászpilóták esetében is 15 tömött fogtól válik valaki alkalmatlanná.
2015. márc. 21. 14:52
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :*
2015. márc. 21. 15:07
 5/5 anonim válasza:

Attol függ, hogy mivel van tömve.

Mert zavarhat a rádió hullámoktól és az fájdalmat okozhat.

LEGALLÁBB IS RÉGEN ÍGY VOLT.

2015. ápr. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!