Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy lehet olyat kifogni,...

Hogy lehet olyat kifogni, hogy a United Kingdom-ba egy repülőjegyet vegyek oda vissza 6000Ft-ért?

Figyelt kérdés
Egyik távoli rokonom is igy jött haza és men vissza csak akkor nem kérdeztem tőle.
2015. márc. 14. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha jól tudom van olyan, hogy valaki nem érkezik meg, akinek eladták a jegyet, és akkor ilyen potom áron a helyére felszállhatsz, de ehhez ott kell dekkolni napokat a reptéren és szólnak amikor valaki nem érkezett meg.

A másik meg amikor jóval előre foglalsz hónapokkal előre jegyet.

2015. márc. 14. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyen lehetőség nincs, amit az első válaszoló ír.

Figyelni kell az árakat és akkor ki lehet fogni olcsó jegyeket, de megjegyzem, hogy manapság egy London oda-vissza nem fog kijönni 6000-ből. Ha valami akció van és van mondjuk a Wizz-nél klubtagságid, akkor is lesz minimum 10-12 eFt.

2015. márc. 14. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Még ha sikerülne is megvenni 6000-ért, a reptérről a városba bejutni többe kerülne. Tehát ha neked gond 20 ezerért jegyet venni akkor kint hogy fogsz közlekedni, hol fogsz lakni, mit fogsz enni, stb. Újabb csövesekre nekik sincs szükségük.
2015. márc. 14. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Én sokat repkedek, minthogy a bnőm kint él. A wizz klubtagságival, néha ki lehet fogni 6000/út. De akkor is 12ezer a retúr.

De most vettem a fáradtságot, és megnéztem neked. Ryanairnél okt8-14 15ezerbe kerül. Vagy, a wizznél a discount klubbal nov24-30 17500.

2015. márc. 14. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Az első nem tudom honnan szedi a marhaságát!?

Figyelni kell az árakat sokat. Én is voltam 6000 ft retur londoni úton, de az is 2 éve volt. Ma annak is örülj ha ugyanez 10e.

2015. márc. 16. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:

" Még ha sikerülne is megvenni 6000-

ért, a reptérről a városba bejutni

többe kerülne. Tehát ha neked gond

20 ezerért jegyet venni akkor kint

hogy fogsz közlekedni, hol fogsz

lakni, mit fogsz enni, stb."

Ez elég hülye érvelés. Hasonlít ahhoz mint amikor minden turistát pénzes zsáknak néznek (itthon és külföldön egyaránt!) csak mert volt pénze repjegyre és utazni, ezért aztán mindent rá kell sózni hisz biztos gazdag ha utazik!

De segitek neked: 20 plusz transzfer az több mint 6 plusz transzfer. Érted? Nekem mondjuk 3 font volt a transzfer, kibirható a 6000ft repjegy mellett. Lakni, enni nem kellett mert én pl csak egy napra mentem kirándulni Londonba. 20 ezerért nem mentem volna, annyit sajnáltam volna egy napra kiadni.

2015. márc. 16. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!