Ha az Austrian Airlines oldalán veszek repülőjegyet, ahol EUR-ban van megadva az ár, akkor is tudok fizetni a Ft-os Master Card kártyámmal?
Kártyával fizetés esetén mindig középárfolyamos átváltás történik.
Örülök, hogy velük repülsz és nem egy, a repülést megszégyenítő, silány ultra low costal.
haha, látjátok hogy lepontozták a 2. válaszolót. Mert a sok fapados majomnak nem tetszik, hogy valakinek van annyi esze, hogy normális társasággal utazik minimálisan több pénzért, ellenben 100x jobb szolgáltatással. Igaz tengeren túlra nem is lenne fapados, de elkeserít a magyar mentalitás. A németek ha meglátják, hogy ócska fapados is megy, röhögnek egyet és kifizetik a német légitársaságot.
De sokan tényleg nem fogják fel, hogy az esetek többségében a fapados ugyan annyi csomaggal együtt mint egy normális.
Nem azért pontozták le mert a low cost társaságról írt, amivel nincs semmi baj inkább az utazóközönségével van a gond.
Viszont nem középárfolyamon hanem deviza eladási árfolyamon váltanak.
6.-os te is tévedsz. A Norwegian fapados és megy tengerentúlra (USA). Én velük jöttem haza Bangkokból és tökéletesen elégedett voltam velük.
Ha kínai yuanban (bármilyen pénznemben) van a jegy akkor is tudsz fizetni a forintalapú kártyáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!