Boeing 767-300ER vélemények?
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 17:27
21/22 anonim válasza:
Én repültem ilyen géppel az USA-ba Delta légitársasággal, és szerintem baromi kényelmetlen volt, szűkös ülések, kevés hely a lábnak.
Visszafele A330-al jöttünk, messzemenőleg kényelmesebb volt, érezhetően nagyobb ülésekkel, és a lábamnak is több hely volt.
22/22 anonim válasza:
Ugyan úgy igaz a Delta esetében is, hogy nem a Boeing és nem az Airbus dönti el, hogy milyen székek lesznek egy gépben, se azt, hogy mekkora lesz a lábhely. A Deltánál mivel az A330 as az újabb típus, így beléjük már kényelmesebb székek jutottak.
De viszont például úgy tudom, hogy az Emiratesnél meg pont az A330 asok a régebbiek, így a Boeing 777 esek és az A380 asokba kerültek már magasabb minőségű ülések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!