Mit csinál ilyen alacsonyan errefelé egy boeing c17?
rákerestem a boeing 777-re nem az..sajnos..pedig az megnyugtató lett volna..először bombázónak néztem később neki álltam keresgélni és a c17-esre találtam..olyan alacsonyan volt,hogy azt hittem lezuhan..
ha a szememre hagyatkozok akkor azt mondom,hogy egy 10 emeletes ház magassága(bár ennél nyilván magasabban szállt..) de olyan közelinek tűnt..
egyikre sem hasonlít..sötétszürke ..én laikusként úgy látom ez az a gép : [link]
azt hiszem annyi volt neki de ami feltűnt, hogy olyan volt mintha leakarna szálni elkezdett jobb oldalra megdölni visszaegyenesedett és maradt abban a magasságban és tovább repült..illetve villogot narancssárga színű lámpa ha jól láttam
Akkor nem tudom, de ha látod akkor nézd meg a következő oldalon, ha kereskedelmi gép rajta lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!