Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülés betegen?

Repülés betegen?

Figyelt kérdés
Holnap utaznánk el, először ülnék repülőn, viszont eléggé megvagyok fázva. Mire ügyeljek, mivel azt mondták, hogy nagyon rossz lesz....

2015. jan. 31. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy rossz lesz. Használj orrcseppet, hogy rendesen kapj levegőt.
2015. jan. 31. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Az eldugult légjáratok miatt fájni fog a füled, mert nem tud majd kiegyenlíteni a nyomás. És lehet hogy nem fogsz hallani egy darabig.

Nem kellemes, de egyáltalán nem kell olyan nagy feneket keríteni neki. A szokásos trükkökkel próbálkozhatsz, nyeljél sokat, fog be az orrod és próbálj meg egyenlíteni. Nekem leginkább az ásítás válik be, de azt ugye nem tudsz mindig, ha akarsz. :)

2015. jan. 31. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Én egyszer utaztam betegen, felszálláskor és a repülőút alatt nem volt gond, de a leszálláskor két magasság között olyan volt, mintha baltát vágtak volna a fejembe. Most a kisebbik gyerekem utazott megfázva, azt mondta ő is, hogy leszállás volt nagyon fájdalmas.

Arra figyelj, hogy legyen nálad elég papírzsepi és orrcsepp (annyit még fel lehet vinni a gépre), amikor megkezdi a gép az ereszkedést, akkor pedig cseppents vagy fújj. Ez legyen a kezed ügyében, én nagy okosan feltettem a felettem lévő kalaptartóba. :-(

2015. jan. 31. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!