Yoni03 kérdése:
Görgeszkát fel lehet vinni egy repülőre?
Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 10:51
1/3 anonim válasza:
Ha a kézipoggyász megengedett méreteibe belefér, akkor felviheted, de gyanítom, hogy ennél hosszabb egy gördeszka.
Egyes légitársaságoknál van speciális kézipoggyász sporteszközöknek, hangszereknek, de ez általában drágább, mintha feladott csomagként vinnéd.
2/3 anonim válasza:
Gondolom fent a repülőn nem akarsz gördeszkázni, szóval szerintem inkább tedd a feladott csomagba!
3/3 Kocuska válasza:
Szerintem is jobb megoldás ha feladott csomagként küldöd, és a félted (mert nem tudok más okot amiért fel akarnád vinni :)) akkor csomagoltasd be ott a reptéren és akkor "törékeny" tárgyként kezelik, bár nem vagyok ebben biztos hogy lehet-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!