Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Nem fognak felengedni emiatt...

Nem fognak felengedni emiatt a gépre?

Figyelt kérdés
A repjegyem megvásárlása során Ms. megszólítás helyett Mr.-t állítottam be. Egyéb adataim, név, lakcím stb. mind egyezik. Mennyire nézik ezt? Ez az igazolványaimon nincs feltüntetve, bár nyilván látszik, hogy nem férfi vagyok. Lesz ebből bármiféle gondom? (a névváltoztatás 14 ezer forint és a repjegyeket külön vásároltam meg, egy még beleférne, de 30 ezret erre nem tudok költeni). köszi a válaszokat
2015. jan. 23. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Felengednek.
2015. jan. 23. 00:05
 2/5 anonim válasza:
Ne aggódj, senkit nem fog érdekelni.
2015. jan. 23. 00:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Legfeljebb akkor lehetne, ha a keresztneved egyformán lehetne férfi és női név is. Pl. Maria, Andrea stb. De még ez sem feltétlenül gond.
2015. jan. 23. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak az utazási okmány száma a lényeges. A többit el lehet írni. Nem gond, velem is sokszor fordult már elő.
2015. jan. 23. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajj, ne ess kétségbe mert ennek abszolút semmi jelentősége! Nem is fog szerepelni ez a beszállókártyádon :)

"Csak az utazási okmány száma a lényeges. A többit el lehet írni. Nem gond, velem is sokszor fordult már elő.

"

Hát nem éppen. Csak a név a lényeges. Utazási igazolvány száma többnyire lényegtelen, pláne schengenen belül ahol az nem is kell illetve egyéb esetekben is simán változhat az okmány, attól még utazhatsz. Jó persze valami USA útnál lehet hogy az is lényeges, de Európán belül repkedve tök mindegy, csak a név stimmeljen. Abban általában 3 karakter elírásig nem gond.

2015. jan. 24. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!