Akkor most nem fognak felengedni a gépre?
Egyik ismerősömnek az asszonynevét hagyták le (Nagnyé) és nem volt baj.
2010. dec. 26. 23:29
2010. dec. 26. 23:30
Szerintem ez nem gond. A párom állandóan MRS. nek ír be közben meg Misst kellenne mégsem volt még ebből gond. Az egyik ismerősöm mesélte, hogy a cége egyszer a becenevére fogalt jegyet és őt is felengedték.
Ha esetleg belekötnek, akkor kérd meg őket, hogy beszélhess valami fönők/manegerrel. Mondd el, hogy nagyon sajnálod a dolgot, de nem repülsz gyakran nem tudtad, hogy mind a két nevet be kell írni.
2010. dec. 26. 23:36
Szerintem sem lesz gond. Az én egyik ismerősöm egy olyan nevet adott meg, ami jócskán eltért az útlevélben szereplőtől és nem volt gond. Előtte telefonon megkérdeztük és azt mondták, hogy azért legyen nála egy olyan hivatalos papír, amivel igazolni tudja, hogy ő ugyanaz a személy.
2010. dec. 26. 23:36
5/10 A kérdező kommentje:
Szóval ha lesz nálam személyi is és útlevél is, és az útlevél számom amit megadtam a foglaláshoz amúgyis egyezik, akkor tuti nem lesz gond, ugye?
Gondolom nem én vagyok az első, akivel ilyen előfordul...
Meg nagyon hosszú nevem van, és pl a bankkártyánál kifejezetten megkértek, hogy mi lenne, ha nem írnák rá az egészet, mert csak több sorba férne ki... Ezért is szoktam meg, hogy legtöbb helyen csak az egyik keresztnevemet írom be...
az union belul talan nem olyan nagy gond de pl amerikaba mar lehet be sem engednek ilyen kis hiba miatt. (egyik ismerosom majdnem igy jart) szoval az ilyen dolgokra nem art figyelni.
2010. dec. 27. 15:24
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, mostmár énis tudom, hogy oda kell figyelni, de életemben először foglaltam magamnak jegyet... Legközelebb már rutinos leszek :)
8/10 anonim válasza:
Ha nem mondod meg a második neved 99% h felengednek
2010. dec. 31. 22:07
9/10 Yoyoco válasza:
Nem gond. Én sem használom jegyfoglaláskor a második keresztnevemet de az útlevélbe benne van.
2011. jan. 17. 04:28
10/10 A kérdező kommentje:
Felengedtek :D Semmi gond nem volt, de még csak fel se merült. Épenhogy csak rápillantottak, szerintem kb csak azt nézik,hogy van-e útleveled, és hogy az érvényes-e... Legalábbis nem láttam, hogy összehasonlították volna, mert elég hosszú nevem van, szóval rápillantásra nem megy...
Kapcsolódó kérdések: