Mióta jött divatba, hogy a sztyuviknál inkább a belső értékeket nézik a külső helyett?
Régebben ritkán repültem, azonban az elmúlt 2 évben baromi sokat. 20 évig azt sulykolták belém, hogy a stewardess egy nagyon nőies munkakör, ráadásul szolgáltatásról van szó, éppen ezért csak egy elmosódott vonal választja el a hostesskedéstől. Oké, most nagyon eltúloztam, de akkor is, az a tudat élt bennem, hogy sztyuvi=szép.
Ehhez képest mi a helyzet? Először is, a felük férfi. Múltkor egy olyan hapsi szolgált ki, aki úgy nézett ki, mint Puzsér és Hagyó Miklós törvénytelen közös gyereke. A nők sem sokkal jobbak, nem is emlékszem, hogy európai járaton láttam volna szépet. Érdekes, hogy az ázsiai társaságoknál több a nő, és szebbek is. Azonban Európára ez már egyáltalán nem igaz.
Ne értsen félre senki, nem várom el, hogy a sztyuvi vmi playmate legyen, nekem teljesen mindegy, hogy ki szolgál ki, utána amúgy sem találkozunk. De hogyan élhet ennyire hamis kép az emberek fejében?
Hallani néha, hogy molesztálják őket a gépen. Hát, én biztosan nem, részegen minden nő szép, annyira nem tudok berúgni.
Sztyuviknál nem a "szépség" az elsődleges szempont. Ráadásul nem könnyű szakma.
Úgy tűnik, a "szép" lányok könnyebb pénzkereseti lehetőséggel élnek az utóbbi időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!