Fiuk! Szerintetek lehet ez az oka, hogy egy csodtomeg vagyok?
Nem ez a legnagyobb problemam, de azert zavar. Szoval mig minden otromba kulseju embernek van baratja meg baratnoje, en meg soha nem setaltam egy fiuval sem haza, es a neten kivul eggyel sem beszeltem hosszan. Hosszu barna hajam van, molettebb alkatom egy kicsit, igaz, nemileg X labaim vannak. A melleim akkorak, hogyha borogatnam oket, eltunnenek, szemuveges vagyok, introvertalt, egyaltalan nincsenek barataim, itthon nagy a feszultseg az anyagiak miatt. Valoszinu, hogy ezek miatt nem volt meg baratom? Es hogyan fogadhatnam el mindezt?
17/L
Ismerős helyzet, csak annyiban más az én helyzetem, hogy én fiú vagyok 18 és a kapcsolatom a lányokkal kb. ugyanolyan mint neked a fiúkkal..
A külsöm hát..mondjuk átlagosnak mert sok lány azt mondja "helyes" sok viszont azt hogy "helyedre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!