Fiuk! Szerintetek lehet ez az oka, hogy egy csodtomeg vagyok?
Nem ez a legnagyobb problemam, de azert zavar. Szoval mig minden otromba kulseju embernek van baratja meg baratnoje, en meg soha nem setaltam egy fiuval sem haza, es a neten kivul eggyel sem beszeltem hosszan. Hosszu barna hajam van, molettebb alkatom egy kicsit, igaz, nemileg X labaim vannak. A melleim akkorak, hogyha borogatnam oket, eltunnenek, szemuveges vagyok, introvertalt, egyaltalan nincsenek barataim, itthon nagy a feszultseg az anyagiak miatt. Valoszinu, hogy ezek miatt nem volt meg baratom? Es hogyan fogadhatnam el mindezt?
17/L
Introvertált vagy. Ez az oka...
Az extrovertáltabbak sokkal könnyebben ismerkednek. Sok olyan elemek visznek a beszélgetéseikbe, amik nekik jópofák, kedvesek, el is várják a másiktól - de mi fölöslegesnek tartjuk őket.
19/L
19/L: en rosszul vagyok az extrovertaltak tobbsegetol, allandoan csak fecsegnek es ki akarnak tunni, lehet, hogy ez az oka,hogy egy baratom sinvs...
Hat ha az introvertaltsag az oka, akkor soha nem lesz senkim. Ezen mar nem tudok sajnos valtoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!