Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Szerintetek lehet ez az...

Fiuk! Szerintetek lehet ez az oka, hogy egy csodtomeg vagyok?

Figyelt kérdés

Nem ez a legnagyobb problemam, de azert zavar. Szoval mig minden otromba kulseju embernek van baratja meg baratnoje, en meg soha nem setaltam egy fiuval sem haza, es a neten kivul eggyel sem beszeltem hosszan. Hosszu barna hajam van, molettebb alkatom egy kicsit, igaz, nemileg X labaim vannak. A melleim akkorak, hogyha borogatnam oket, eltunnenek, szemuveges vagyok, introvertalt, egyaltalan nincsenek barataim, itthon nagy a feszultseg az anyagiak miatt. Valoszinu, hogy ezek miatt nem volt meg baratom? Es hogyan fogadhatnam el mindezt?

17/L

#külső #belső #luzersag
2014. dec. 5. 20:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10: az elozo osztalytarsaimmal nem epitettem ki kapcsolatot, egyszeruen nem talaltam meg a kozos hangot, es mivel meglehetosen halk szavu vagyok, nem hivtak sehova. Klubba nem jarok, nincs penz, konyvtarba minden heten szinte, de csak kolcsonzok vagy netezek, aztan megyek. Nincs, aki mindig odajarna es szimpatikusak lennenk egymasnak.
2014. dec. 5. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Sport? Nehogy azt mond hogy az sincs... :)
2014. dec. 5. 20:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Lenne, de nincs penz edzoterembe jarni. Itthon tornazom... ha tornazom.
2014. dec. 5. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdező ne haragudj de szerintem te csak a kifogást keresed, és azért nem mersz kezdeményezni mert nem tudod magad elfogadni olyannak amilyen. Ezen kellene változtatni és mindjárt menni fog minden :)
2014. dec. 5. 21:08
 15/18 A kérdező kommentje:
#14: barcsak a kifogasokat keresnem! En is szeretnek haverokat es egy kedves fiut, de nem tudok, mert nincsenek eszkozeim.
2014. dec. 5. 21:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha van kedved barátkozhatunk/levelezhetünk :) Amúgy én is hasonló cipőben járok egy kis különbséggel :)
2014. dec. 5. 21:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Introvertált vagy. Ez az oka...

Az extrovertáltabbak sokkal könnyebben ismerkednek. Sok olyan elemek visznek a beszélgetéseikbe, amik nekik jópofák, kedvesek, el is várják a másiktól - de mi fölöslegesnek tartjuk őket.

19/L

2014. dec. 5. 22:27
 18/18 A kérdező kommentje:

19/L: en rosszul vagyok az extrovertaltak tobbsegetol, allandoan csak fecsegnek es ki akarnak tunni, lehet, hogy ez az oka,hogy egy baratom sinvs...

Hat ha az introvertaltsag az oka, akkor soha nem lesz senkim. Ezen mar nem tudok sajnos valtoztatni.

2014. dec. 6. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!