Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Az Emirates-ről? Nehéz bejutni?

Az Emirates-ről? Nehéz bejutni?

Figyelt kérdés
Légiutaskísérő szeretnék lenni, érettségi és középfokú angol megvan. Ma írtak egy email-t, hogy köszönik hogy jelentkeztem és azt szeretnék, hogy részt vegyek a felvételin. Küldtek időpontokat is. Írták még, hogy vigyem magammal a naprakész CV és fénykép másolatát. Azt szeretném kérdezni még, hogy mi az a CV és milyen levél másolatot küldjek? Az emailt amit küldtek? A felvételire miben menjek? A felvételi vezető írt. :) Nincs stewardess szakképzettségem, így is jó leszek? :( Tudom mivel jár a munka meg minden, nagyon akarom minél hamarabb.

2014. nov. 20. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

A CV az önéletrajz. A többi szerintem kiderül a levélből, figyelmesen olvasd el. Szakképzettség biztos nem kell, majd ők adnak tréninget, másképp be se hívtak volna interjúra.

A felvételin csinos legyél, de ne kihívó, arab cégről beszélünk (pl. térd alá érő szoknya).

2014. nov. 20. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Te is légiutaskísérő vagy? :) Hogy megy egy ilyen interjú? Szabolcs megyéből megyek Pestre, félek hogy nem kerülök be..
2014. nov. 20. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem van ismerosom aki az Emiratesnel stewardess. O korabban Ryan-es volt, tokeletesen beszelt angolul es olaszul, 1 nyelv (csak angol) nem biztos hogy eleg.
2014. nov. 21. 01:17
 4/5 anonim válasza:
7%
Én azt olvastam, hogy csak arab állampolgárokat vesznek fel ( bár akkor nem értem miért vannak itt nyíltnapok), ez igaz?
2015. jan. 27. 21:48
 5/5 anonim válasza:
Szia! Regi kerdes de sikerükt azóta stewardeskent elhelyezkedned?
2017. jan. 30. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!