Miert 5 csillagos a katar? nekem jobban tetszett a tobbi arab repulo. igaz egyiptom nem ad alkohot, de mindenben jobb. szakember valaszat varom.
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 05:16
1/3 anonim válasza:
Nekem az arab légitársaságok közül ez tetszett a legjobban. Én egyáltalán nem vagyok Emirates rajongó. Nekem a Qatar a kedvencem. Szerintem a kiszolgálás és a kaja baromi jó, nagyon kényelmes székek vannak. Maga az utastér szerintem nagyon hangulatos és elit kinézetű. Semmi gondom nincs velük 10/10.
Egyébként ne ért félre, az etihaddal meg az eiratessel sincs semmi problémám, csak a sorrendem Qatar, Etihad, Emirates.
Az egyiptomi gép alatt az Egypt air-re gondoltál?
2/3 anonim válasza:
Én egyik társaságnak sem vagyok rajongója. Nekem az Aeroflot ugyanúgy megfelel mint a Turkish. A lényeg hogy elvigyen A-ból B-be, ennyi és nem több. Viszont amelyikkel nem mennék az az Air France/KLM és a Lufthansa de csak azért mert ezek a társaságok dolgozói nagyon szeretnek sztrájkolni és egy járat törlés nem kellemes. Az arab és török társaságoknál a sztrájk elő sem fordulhatna ezért is megbízható társaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!