Lehetséges az hogy Magyarországon elvégzem az egyetemet + mesterképzést (BME vagy Corvinus) vele párhuzamosan anyanyelvi szinten megtanulom a nyelvet és kimegyek külföldre Gazdaságelemzőnek vagy Pénzügyi szakembernek?
(16F) Pénzügyi szakember, Gazdaságelemző szeretnék lenni de külföldön dolgoznék.A tőzsde is érdekel a befektetés és a vállalkozás is,több könyvet is olvastam már a témában.
azt is hallottam,hogy a közgazdászok Magyarországon elég nehezen helyezkednek el és szinte csak nagy multiknál v bankoknál keresnek viszonylag jó fizetést.
és a közel keleten keresnek ezzel a munkakörrel foglalkozó szakembereket? pl: Szaud-Arábia,Egyesült Arab Emírségek,Egyiptom, vagy Oroszország ? mert akkor megtanulnék oroszul vagy arabul az angol mellé.
Ha arab országba szeretnél menni, nem kell megtanulnod arabul, hiszen az üzleti nyelv az angol (főleg az Egyesült Arab Emírségekben, de Szaúd-Arábiában is ezt használják).
Van rá kereslet, én mindenképpen arab országokat javasolnék neked, de ehhez nagyon jónak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!