Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan telepedhetek le az...

Hogyan telepedhetek le az Egyesült Arab Emírségekbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még fiatal vagyok, még csak tervezgetem az életemet, és úgy döntöttem hogy mindenképpen külföldön szeretnék élni, legalábbis nem tudom hogy összejön -e, de jelenleg ez motivál.

Nos, tehát alapos kutatómunkát végeztem, olyan értelemben, hogy minden országot számításba vettem és felmértem a lehetőségeket, kikérdeztem a külföldi ismerőseimet, neten elolvastam mindent majdnem minden országról ami számításba jöhet, fórumot, GYIK-et stb. és rájöttem hogy számomra ez lenne a megfelelő ország ahol szívesen élnék.

Tehát hogyan tudnék ide letelepedni?

Sajnos a neten nem találtam eddig semmi információt erről, legalábbis nem sokat.

Köszönöm!

2014. aug. 24. 00:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Tehat szamba vetted a lehetosegeket es egy arab orszagot talaltal vegul, ahol a feher kulfoldit masodrangunak nezik, szigoruan vallasos Iszlam hituek es meg eletedben nem jartal ott? Gondold ezt vegig ujra.
2014. aug. 24. 01:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, hogy tudok oda letelepedni?
2014. aug. 24. 01:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerezz allast, a munkaadod elintezi a formasagokat.
2014. aug. 24. 02:08
 4/8 anonim ***** válasza:
2014. aug. 24. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Úgy érzem, a sztoikus filozófia jeles képviselője a kérdező, aki egy szobában hihetetlen módon képes bármilyen következtetést levonni. Akár butaságot is.

Ha a kérdező valóban olyan fölkészült, akkor pontosan képben van arról, hogy a keresett ország mennyire fogja tárt karokkal várni. :╣

Semennyire. Hacsak nem akar kulimunkát végezni mindenféle nyelvtudás és kulimunkára való hajlam nélkül.

Azt gondolom, újra kellene gondolnod ezt a kérdést, annyi remek hely van a világban... Az általad választott nem fog menni.

2014. aug. 24. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:

> Ha a kérdező valóban olyan fölkészült, akkor pontosan képben van arról, hogy a keresett ország mennyire fogja tárt karokkal várni. :‰

Semennyire.

Ezt mire alapozod? Az emiratus kulonleges abban hogy a bevandorlok szama sokszorosa az allampolgaroketol es itt nem csak a rabszolgasorban tartott azsiaiakra kell gondolni. A ~9.5m lakosbol tobb mint felmillio nyugati bevandorlo.

En el tudom kepzelni hogy a kerdezo valoban megfontolta a kerdest es erre a dontesre jutott. Tizezer szamra jutott ugyanerre a dontesre egy csomo brit [link] hat akkor miert ne egy magyar? Ha ferfi vagy, van jo allasod, amugy sem iszol akkor miert ne?

2014. aug. 24. 14:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Meggondoltam magam, mégsem szimpatikus ez az ország.

Ráadásul hogy nyáron elvileg 40-50 fok körül van, az kicsit sok.

2014. aug. 24. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Eeees rajott hogy melyik szelessegi koron fekszik! :D
2014. aug. 25. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!