Hogyan telepedhetek le az Egyesült Arab Emírségekbe?
Sziasztok!
Még fiatal vagyok, még csak tervezgetem az életemet, és úgy döntöttem hogy mindenképpen külföldön szeretnék élni, legalábbis nem tudom hogy összejön -e, de jelenleg ez motivál.
Nos, tehát alapos kutatómunkát végeztem, olyan értelemben, hogy minden országot számításba vettem és felmértem a lehetőségeket, kikérdeztem a külföldi ismerőseimet, neten elolvastam mindent majdnem minden országról ami számításba jöhet, fórumot, GYIK-et stb. és rájöttem hogy számomra ez lenne a megfelelő ország ahol szívesen élnék.
Tehát hogyan tudnék ide letelepedni?
Sajnos a neten nem találtam eddig semmi információt erről, legalábbis nem sokat.
Köszönöm!
Úgy érzem, a sztoikus filozófia jeles képviselője a kérdező, aki egy szobában hihetetlen módon képes bármilyen következtetést levonni. Akár butaságot is.
Ha a kérdező valóban olyan fölkészült, akkor pontosan képben van arról, hogy a keresett ország mennyire fogja tárt karokkal várni. :╣
Semennyire. Hacsak nem akar kulimunkát végezni mindenféle nyelvtudás és kulimunkára való hajlam nélkül.
Azt gondolom, újra kellene gondolnod ezt a kérdést, annyi remek hely van a világban... Az általad választott nem fog menni.
> Ha a kérdező valóban olyan fölkészült, akkor pontosan képben van arról, hogy a keresett ország mennyire fogja tárt karokkal várni. :
Semennyire.
Ezt mire alapozod? Az emiratus kulonleges abban hogy a bevandorlok szama sokszorosa az allampolgaroketol es itt nem csak a rabszolgasorban tartott azsiaiakra kell gondolni. A ~9.5m lakosbol tobb mint felmillio nyugati bevandorlo.
En el tudom kepzelni hogy a kerdezo valoban megfontolta a kerdest es erre a dontesre jutott. Tizezer szamra jutott ugyanerre a dontesre egy csomo brit [link] hat akkor miert ne egy magyar? Ha ferfi vagy, van jo allasod, amugy sem iszol akkor miert ne?
Köszönöm a válaszokat.
Meggondoltam magam, mégsem szimpatikus ez az ország.
Ráadásul hogy nyáron elvileg 40-50 fok körül van, az kicsit sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!