Rómába repülnék Budapestről. A spéci feladat, hogy: NEM FAPADOSSAL, pontosabban NEM Ryanair és Wizzair-rel. Hogy miért nem, az nem fontos! Szóval milyen légitársasággal tudnék még hasonló, vagy azokhoz közeli ("relatív" OLCSÓ) áron beszerezni?
Ilyen Lufthansa és hasonló: 100.000-res ajánlata nem az olcsók közé tartozik :)
Várom a segítséget ha valaki tud olyan légitársaságot ami általában "relatív" olcsó áron repül Rómába közvetlenül Budapestről.
A rajta lévő ebéd és egyéb plusz szolgáltatás nem kell, azok nem fontosak.
Előre is köszönöm.
" Hogy miért nem Fapados ?
AZÉRT MERT EZT A FELADATOT ADTAM! Ezért! Ennyi! :)
Gratulálok a sok kutya hozzászólónak aki emiatt sírt! :)
Aki felfogta a feladatot, az írhat nekem továbbra is, volt pár hasznos, és továbbra is várom az ajánlatokat."
EZT A FELADATOT ADTAD??? Mi vagy te, tanító néni?
Itt kérdezni szokás ha valaki nem tud valamit, nem pedig feladatot osztogatni!
Kedves Kérdező,
1. ha ennyire tisztában vagy mindennel, akkor miért kérdezel?
2. én tisztán jó szívvel akartam segíteni, mint ahogy gondolom mindenki más is.
3. ha azonnal leírod, hogy ez egy FELADAT, akkor gondolom csak a témában megfelelni, vagy disszertációt írni szándékozók válaszoltak volna, nem lett volna ennyi "síró".
Adhatsz piros mancsot, de azért kérdést írni, hogy aztán elmondhasd, hogy TE mennyit utazol és mennyire szerencsés vagy a többi szerencsétlen 'síró"-hoz képest.... Hát, lehet, hogy szerencsés vagy.... de egyébként....
"FELADATOT ADSZ", Meg "kutyák"
Te mégis mi a fenét gondolsz magadról? Szánalom!
Félreértettek páran sajnos.
Magyarázkodni nem kívánok, azok akik "sírtak" annyit sem érnek.
A talán 3-mal felettem írónak mondom, hogy sajnos Ő is félre értett. Ez nem arról szól, hogy dicsekedjek, hogy mennyi helyen jártam! Távolról sem!
Főleg hogy ha tisztában vagytok a repjegy árakkal akkor a Wizz járatival általában 3090 Ft-ért repültem Milánóba (kézipoggyásszal), vagy éppen 2014 márciusában Londonba 6090-ért (kézipoggyásszal). Amúgy vissza is ennyi volt!
Ezen utakra sem egyedül megyek hanem barátaimmal, volt aki meghívtam. Szintén nem túl nagy lovagiasság valaki meghívni egy 2x3090 Ft-ot útra, de mindenesetre ők nagyon örültek neki.
Úgy gondolom, hogy egy "kemény" 3090 Ft-os repjeggyel nincs mit dicsekedni.... ugye jól gondolom ?
Ezt azoknak írtam akik a pici agyukkal a fapados kikerülés témára a fapad által okozott szálka sérüléssel poénkodtak, mert tőlük ennyi tellett. Ezen rétegtől nem is várok mást.
Akik felül tudtak kerekedni a fapados szálkákon, és egyebeken, akkor a téma továbbra is adott:
-Róma
-nem fapadossal (továbbra is mindegy miért)
-közvetlenül Budapestről (ha lehet)
-olcsón
Az előbb kimaradt:
A normális, (témába vágó) használható üzenetet, és a privát üzit küldőknek utólag is köszönöm az infókat.
Jöhet még ha tudtok.
Kérdező, már oldalakkal ezelőtt leírta valaki a választ a kérdésedre, de úgy látom nem sikerült felfogni. Ennélfogva kérlek lassan, szavanként ízlelgetve olvasd az alábbi információhalmazt, hogy ezúttal biztosan eljusson a gondolkodóközpontodig.
Budapestről egy (azaz 1) NEM fapados légitársaság repül Budapest és Róma között, mely az Alitalia (az olasz nemzeti légitársaság) névre hallgat. Jelenleg NINCS MÁS opciód, ha közvetlenül szeretnél odarepülni hagyományos légitársasággal.
Re-mé-lem, hogy si-ke-rült vég-re fel-fog-ni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!