Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Rómába repülnék Budapestről....

Rómába repülnék Budapestről. A spéci feladat, hogy: NEM FAPADOSSAL, pontosabban NEM Ryanair és Wizzair-rel. Hogy miért nem, az nem fontos! Szóval milyen légitársasággal tudnék még hasonló, vagy azokhoz közeli ("relatív" OLCSÓ) áron beszerezni?

Figyelt kérdés

Ilyen Lufthansa és hasonló: 100.000-res ajánlata nem az olcsók közé tartozik :)

Várom a segítséget ha valaki tud olyan légitársaságot ami általában "relatív" olcsó áron repül Rómába közvetlenül Budapestről.

A rajta lévő ebéd és egyéb plusz szolgáltatás nem kell, azok nem fontosak.

Előre is köszönöm.

2014. nov. 11. 21:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Air France, AllItalia, szerb légitársaság.
2014. nov. 12. 09:19
 12/29 anonim ***** válasza:

Figyelj, ok, nem fontos az oka, hogy miért nem akarsz "fapadossal" utazni.

De ez azért nem egy olyan hosszú út, hogy meghatározó legyen a kényelem, vagy a felszolgált étel, ital. Vagy, hogy ne legyen elég egy poggyász.

Egyébként ha már egyébként is net közelben vagy, akkor írd be a keresőbe, hogy Budapest-Róma repülővel, és akkor ki fog adni egy rakás oldalt. Onnan csak az lesz a feladat, hogy beírd mikor mégy, mikor jössz, és listázva megjelennek a lehetőségek.

Egyébként ha nem budapesti vagy, akkor meg lehet nézni a szomszédos országok határhoz közel eső reptereinek kínálatát is. Mert a repülőjegy árakat sokszor a reptéri adó növeli meg.

2014. nov. 12. 09:33
 13/29 anonim ***** válasza:

Milyen időpontban lesz az utazás? Ha az megvan, akkor már lehet nézelődni a lehetőségek közül.

Vagy a bravofly.hu oldalon kérhetsz olyat, hogy adott hónapra a legjobb árat kiadja. Lehúzod belőle a WizzAirt és a Ryanairt, és a maradékból kiválasztod a legelsőt.

Azért kíváncsi lennék, mi az ellenvetés a fapadosokkal szemben :) Közel tíz légitársasággal utaztam, business classon, first classon, és turistával is :) Simán kényelmes a "fapados" is ;)

2014. nov. 12. 16:54
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
#12: Én Budapesti vagyok, mégis szoktam Bécsből repülni :)
2014. nov. 12. 17:36
 15/29 anonim ***** válasza:
58%
14, ez hogy jön a témához?
2014. nov. 12. 17:52
 16/29 A kérdező kommentje:

Mivel turisztikával foglalkozom kb hetente, de maximum 30 naponta repülök szinte csak fapadosokkal elsősorban Ryanair-rel és a Wizzair-rel.

Európa (számomra fontos) 80%-a berepülhet e 2 légitársaság használatával.

Hogy miért nem Fapados ?

AZÉRT MERT EZT A FELADATOT ADTAM! Ezért! Ennyi! :)

Gratulálok a sok kutya hozzászólónak aki emiatt sírt! :)

Aki felfogta a feladatot, az írhat nekem továbbra is, volt pár hasznos, és továbbra is várom az ajánlatokat.

Aki írta, hogy ha előre tudunk foglalni pl 90 napra, akkor olcsó lehet... igen, ez is például tökéletes lehet.

Jó magam akár az idei Londoni utamat, akár az idei Párizsi utamat kb 70-75 nappal előre vettem meg mind a Wizz, mind a Ryanair társaságnál így az előre fizetés, és előre gondolkodás nem probléma egyéb társaság esetében sem.

Előre is köszönöm

2014. nov. 12. 18:00
 17/29 A kérdező kommentje:

Tehát még egyszer mondom, évente kb 20-30-szor is utazom akár csak a fapadossal.

Nagyon szeretem őket! Én legalábbis....

Lehet szerencsés vagyok de eddig a rekord késés amit "elszenvedtem" az a Ryanair-rel volt Párizsban.

9 perccel később szálltunk fel a kiírthoz képest.

De...: 15 perccel hamarabb szálltunk le, szóval....

A sok-sok repülésem ellenére egyetlen fapadossal sem volt késésem (9 percnél több), sosem volt törölt járat stb.

Nagyon szeretem őket. Természetesen csak Európán túlra való repülés esetén mellőzöm őket.

De feladat az, hogy olcsó, akár fapados, akár nem fapados járatokat keressetek/keressünk.

Továbbra is elsősorban Róma a fő úti cél.

2014. nov. 12. 18:06
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

hogy-hogy adtál egy feladatot?

max megkértél rá, mert nem fizetsz érte

különben meg te foglalkozol turisztikával nem?

2014. nov. 12. 18:13
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor az adott város repülőterének szoktam megnézni a honlapját, az induló/érkező járatok között megtalálod az összes olyan légitársaságot, aminek van közvetlen járata Budapestről. Több napot érdemes megnézni, mert sok légitársaság nem jár naponta. Rómában két reptér is van, a Fiumicino és a Ciampino. De ha turisztikában dolgozol, ezzel nyilván tisztában vagy. Mondjuk azt nem írtad, hogy közvetlen járatot keresel, vagy kész vagy körberepülni Európát, ha úgy olcsóbban jön ki.
2014. nov. 12. 18:15
 20/29 A kérdező kommentje:

Igen tisztában vagyok hogy hol vannak a repterek Rómában.

Ilyen kis távolságra azért jó lenne a közvetlen járat.

Lehetőség szerint Budapestről. (elsősorban)

Én is csináltam 1-2 alkalommal ezt a verziót amit írtál, tehát a reptér honlapját megvizsgálva néztem az induló érkező légitársaságokat, és onnan azok honlapját is.

Ez a módszer elsősorban Európán kívüli desztinációkra tökéletes megoldás tud lenni. Időigényes, de megéri.

Amúgy Kína, Thaiföld, Malajzia, és egyéb Ázsiai térségbe való utazás esetén engem nem érdekel a kényelem, tehát ha 6 átszállással lehet eljutni Pekingbe 2-szer megkerülve a bolygót az nem zavar .... :) csak olcsó legyen.

Vannak megoldásaim e területre is, de mindig azt vallom nem szégyen kérdezni, abból tanul az ember.

A sok kutya ugat, mi emberek pedig beszélgetünk, kérdezünk és ezáltal tanulunk.

Amúgy köszönöm a pozitív és érdekes válaszokat, Privátban is, és várom továbbra is...

2014. nov. 12. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!