Melyik a legolcsóbb NEM fapados légitársaság?
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 21:45
11/13 CHEEE válasza:
Rosszul közelíted meg a kérdést, ha csak azért repülsz, hogy nem fapadossal utazzál.
Mert az utazás egy eszköz. Hogy eljuss valahova. Jó helyekre. Idegen kultúrákba.
De csak hogy melyik a legolcsóbb fapados???
Vissza kell utasítsam a korábbi válaszadók leszólását, mert valóban semmi különbség a fapados/nem fapados szolgáltatók közt.
Egyszerűen csak annyi, hogy az egyiknél azért fizetsz, amit megveszel, a másiknál meg kicsit árnyaltabban fizettetnek, és kapsz sós mogyit...
12/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy akkora különbség van fapados és nem fapados turista osztály között. fapadossal még nem utaztam, bár most decemberre van jegyem wizzair szóval akkor pontosabban fogom tudni, de rövid útra szerintem mindegy. Én gyerekkoromba repülőztem sokat, mivel New Yorkba nőttem fel, és mivel a cég fizette a repülést így mindig a malév business osztályán utaztunk, valószínűleg ezért vagyok szerelmes a repülésbe. Azt érdemes kipróbálni de a túristát nem. 3-4x annyi szokott átlagosan lenni mint a fapados és nem annyival nagyobb élmény.
13/13 anonim válasza:
11-04 11:49-nek:
A Vietnam Airlines milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!