Melyik a legolcsóbb NEM fapados légitársaság?
Ha az ár számít, akkor miért nem jó a fapados?
Nyugi, nincs szó szerinti "fapad" ott se :D
1. Honnan hova?
2. A "fapados" kategoria nem annyira feher es fekete mint te gondolod. Persze a Ryanair az fapados, a British Airways meg nem, ez vilagos, de hova teszed az Air Berlin-t, a Vuelinget, a FlyBe-t de akar az easyJet-et?
Félsz, hogy szálka megy a sеggedbe?
A "fapados" csak annyit jelent, hogy "olcsó", érted? Amelyik nem "fapafos", az nem olcsó.
Tényleg azt hitted, hogy a hokedlin kell majd ülnöd a gépen?
Biztonsági öv helyett meg cipőpertli van, meg az öregapám régi hózentrógere, mi?!
Klotyó meg nincs is a gépen, csak egy vödör a sarokban, vagy félóránként megáll egy benzinkútnál, mint a kedvezményes turistabusz, ugye?
Nincs ilyen, hogy legolcsóbb légitársaság.
A jegyek árai elképesztő mélységbe és magasságba tudnak szárnyalni. Volt már olyan, hogy Lufthansa-val olcsóbb volt frankfurti átszállással utaznom Dániába, mint WizzAir-rel Malmöbe közvetlenül.
És persze fordítva: tízszer annyi lett volna a Norwegian jegye, mint a WizzAir-é.
Adott időszakra lehet keresni legolcsóbb jegyet, de nem legolcsóbb társaságot.
Nézd, olyan sokkal nem tér el. Én ezekkel utaztam eddig:
Malév
Air Berlin
Air Canada
Vietnam Airlines
Air France
Lufthansa
Swissair
Scandinavian Airlines
Norwegian
WizzAir
olyan rettentő nagy különbség nincs. Kapsz ingyen enni, meg vetítenek. De például az Air Berlin is inkább diszkont társaság szerintem, és ők ingyen vetítenek filmet, ahogy a Norwegian is.
Az Air France volt a legkényelmetlenebb, bár az első osztálya kifejezetten kényelmes volt (azon is utaztam).
Én speciel szeretek WizzAir-rel utazni, kedvencem még az Air Berlin és a Norwegian is.
A Lufthansa-val szinte mindig volt valami gubanc, késések, járattörlések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!