Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyik a legolcsóbb NEM...

Melyik a legolcsóbb NEM fapados légitársaság?

Figyelt kérdés

2014. nov. 2. 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
A KLM lenne, de már ők is vezetgetnek be különféle megszorításokat. Mondhatná az ember pl. a román Tarom-ot, elméletileg nem fapados, a gyakorlatban viszont régi kimustrált gépeik vannak - ugyanakkor sok fapadosnak vadonatúj.
2014. nov. 2. 21:58
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

Ha az ár számít, akkor miért nem jó a fapados?

Nyugi, nincs szó szerinti "fapad" ott se :D

2014. nov. 2. 22:51
 3/13 anonim ***** válasza:
19%

1. Honnan hova?

2. A "fapados" kategoria nem annyira feher es fekete mint te gondolod. Persze a Ryanair az fapados, a British Airways meg nem, ez vilagos, de hova teszed az Air Berlin-t, a Vuelinget, a FlyBe-t de akar az easyJet-et?

2014. nov. 3. 00:45
 4/13 anonim ***** válasza:
31%

Félsz, hogy szálka megy a sеggedbe?

A "fapados" csak annyit jelent, hogy "olcsó", érted? Amelyik nem "fapafos", az nem olcsó.

Tényleg azt hitted, hogy a hokedlin kell majd ülnöd a gépen?

Biztonsági öv helyett meg cipőpertli van, meg az öregapám régi hózentrógere, mi?!

Klotyó meg nincs is a gépen, csak egy vödör a sarokban, vagy félóránként megáll egy benzinkútnál, mint a kedvezményes turistabusz, ugye?

2014. nov. 3. 05:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Hová? Azért az nem mindegy.. Egyébként nem fapadosra akciós jegy a legolcsóbb. Figyeld a honlapjukat, szinte mindig vannak akciók. Pl. Finnair Budapest Helsinki kezdő ár 159 Euro, olcsó ár 200 körül, utolsó pillanatban 350 vagy még több. Szerintem a Lufthansanak jó árai vannak, de figyelni kell az akciókat. KLM mint írta már az első, illetve Kelet felé Aeroflot. Ázsiába Cathaynak vannak jó árai, Afrika Turkish, Amerika Lufthansa, Icelandair, BA, Ausztralia Emirates. De mindig nézd meg gyüjtőoldalon melyik a neked legmegfelelőbb ill. legolcsóbb választás.
2014. nov. 3. 10:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, hogy legolcsóbb légitársaság.

A jegyek árai elképesztő mélységbe és magasságba tudnak szárnyalni. Volt már olyan, hogy Lufthansa-val olcsóbb volt frankfurti átszállással utaznom Dániába, mint WizzAir-rel Malmöbe közvetlenül.

És persze fordítva: tízszer annyi lett volna a Norwegian jegye, mint a WizzAir-é.

Adott időszakra lehet keresni legolcsóbb jegyet, de nem legolcsóbb társaságot.

2014. nov. 3. 10:58
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Nincs "legolcsóbb", csak cél és időpont van. Ugyanazon a járaton kaphatsz háromszor annyiért is jegyet. Ugyanaz a légitársaság ugyanoda hétfőn ötször annyiért vihet, mint kedden. A legolcsóbbat magadnak kell megkeresned az időpont, társaság és időtartam variálásával. Erre sokféle honlap adott.
2014. nov. 3. 11:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Voltam mar fapadoson 4X. Csak kiakartam próbálni egyszer a nem fapadost. Szoval nem kellenek a bunkó válaszok-.-
2014. nov. 3. 20:51
 9/13 A kérdező kommentje:
(Tisztelet a kivételnek)
2014. nov. 3. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Nézd, olyan sokkal nem tér el. Én ezekkel utaztam eddig:

Malév

Air Berlin

Air Canada

Vietnam Airlines

Air France

Lufthansa

Swissair

Scandinavian Airlines

Norwegian

WizzAir

olyan rettentő nagy különbség nincs. Kapsz ingyen enni, meg vetítenek. De például az Air Berlin is inkább diszkont társaság szerintem, és ők ingyen vetítenek filmet, ahogy a Norwegian is.

Az Air France volt a legkényelmetlenebb, bár az első osztálya kifejezetten kényelmes volt (azon is utaztam).

Én speciel szeretek WizzAir-rel utazni, kedvencem még az Air Berlin és a Norwegian is.

A Lufthansa-val szinte mindig volt valami gubanc, késések, járattörlések.

2014. nov. 4. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!