Miért van ekkora különbség a Skyscanner árai és egy adott légitársaság hivatalos oldalán szereplő árak között?
Repülőjegyet szeretnék venni Budapest-Los Angeles útvonalra!
A skyscanneren találtam is egy viszonylag jó árat, de az oldal átirányít egy airtickets24.com nevű oldalra, nem igazán volt szimpatikus. Majd ezek után felmentem a légitársaság oldalára, ugyanúgy kitöltöttem, megkerestem az adott járatokat, majd azt tapasztaltam, hogy ugyanerre az utra kb 50-60000 Ft-os különbság jött ki. ennek mi az oka? értelemszerűen nyugodtabban vásárolnék egy hivatalos forrásból, nem pedig egy közvetítőn keresztül, de ekkora különbség azért meglep. Ez miért van? Köszönöm
" értelemszerűen nyugodtabban vásárolnék egy hivatalos forrásból,"
?? Ezt hogy érted?
Ez nem olyan, hogy van az eredeti meg a kétes minőségű után gyártott. :-D
Ugyanazon a repülőn fogsz ülni, mindegy hogy hol veszed a jegyet az adott gépre. Ezért célszerű ott venni, ahol a legolcsobb mert úgyis ugyanazt kapod.
Koszi a valaszokat!
2. válaszoló
Persze, hogy nincs utángyártott meg hasonlók, de ha adódik egy probléma akkor gondolom a légitársaságnál vett jegy esetében könnyebben prvosolják, mintha egy 3. féltől vettem volna a jegyet, illetve ha esetleg törlésre kerül a járat vagy változik az indulási időpont akkor engem a közvetítő ugyanúgy fog értesíteni?
Külföldi forumokat olvasgattam és mind pozitív mind negatív komment is volt a közvetítőkről szép számmal. Így nehéz a döntés
Megy kicsit az angol? Mert akkor expedia.com vagy cheapoair.com vagy onetravel.com
Mind3 oldalrol vettem mar jegyet (tobbx is!) LA - BUD illetve BUD-LA vonalon (nekem, rokonoknak, baratoknak)
Ezek mind megbizhatoak!
A legitarsasag mindig sokkal dragabb nemzetkozi jegyvasarlasra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!