Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Sokan miért utálják a repterek...

Sokan miért utálják a reptereket, a reptéri várakozást?

Figyelt kérdés
Én már sokat repültem, mégis érdekesnek tartom a reptereket, szeretek korábban kimenni a reptérre és sétálgatni, felfedezni, gépeket nézni stb. viszont rengeteg embertől hallottam, hogy nagyon unalmas, alig bírják ki azt a pár órát. Megértem, hogy nem mindenki szeret repülni, vagy nem érdekli a repülés és csak azért van ott, mert ez a legpraktikusabb és leggyorsabb módja, hogy eljusson A-ból B-be, de eddig bármilyen reptéren jártam, még kisebb, szegényebb országbelin is (pl. a Marosvásárhelyi reptér) elég jó színvonalú környezetet tapasztaltam, nem tudom miért kell úgy tekinteni rá, mintha Kőbánya-Alsón kéne órákat dekkolni.

2014. okt. 14. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálam ez sok dologtól függ. Mikor először mentem hosszabb útra(Tokióba), akkor már az út miatt is izgalomban voltam, ráadásul a zürichi reptér volt az első nagy reptér, amit láttam(egyébként a mai napig azt mondom, hogy a zürichi az egyik legjobb reptér). Aztán kezdett megváltozni, attól függően, hogy mennyire voltam "tapasztalt", és hogy miért mentem. Kuala Lumpurban először érdekes volt a mesterséges dzsungel, amit kb. 5 perc alatt megnézel, és annyi. Érdekes volt, hogy muszlim ország stb. De pár óra múlva már untam, nem volt semmi érdekes. Perth-ben nem is csináltam semmit, a reptér uncsi, akárcsak Sydney-ben. A Heathrow-n egyszer éjszakáznom kellett(12 órát kellett várnom), ami érdekes volt a reptér nagysága miatt, illetve ott aztán tényleg minden náció megfordul, viszont szerintem az a reptér baromira szervezetlen. Doha is érdekes volt, ott sok a luxus cucc, szinte érzed az olajat.

Szóval minden reptér csak először érdekes, és akkor is attól függ, hogy milyen céllal utazol. Én is belegondoltam, hogy ott néha sorsok végződnek, kezdődnek...

Viszont a ferihegyi a legjobb. Semmihez sem hasonlítható, mikor fél évnyi távollét után meglátom az első magyar nyelvű feliratot.

2014. dec. 7. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, valószínûleg a repülôtér is több õszinte csókot látott, mint sok pap...
2014. dec. 10. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!