40+ kismamák, hogy bírjátok a várakozást?
40 hetes vagyok és már állandóan azt képzelem, hogy na most beindult. Tegnap éjszaka nem aludtam mert minden fájásnál úgy gondoltam, hogy megvárom a következőt, mert ez már tuti az...
Hétfőn indítanak, de ma úgy döntöttem, hogy a házasélettel rásegítek a szülés beindítására. A védőnő azt mondta, hogy ez tuti kihozza majd. Kicsit félek, mert nyitva vagyok, de a védőnő szerint azonnal meg fog indulni a szülés, esélyem nincs felszálló fertőzésre.
Hát én is hetek óta azt hiszem minden nap, hogy majd most.. de semmi :(
Mi már próbáltuk házasélettel kicsalogatni a kicsit többször is, de sajnos semmi, hátha nektek sikerül:)
Vettem meleg fürdőt, mert azt is javasolták, ittam tonikot, nagytakarítottam szőnyegsúrolás meg hasonlók, lépcsőzök, sokat sétálok.. hát az én kicsikém nagyon nem akar még jönni:(
és a magzatvízvizsgálatok is fájnak nagyon...:S mindegyik után durván görcsölök, picit vérzek de elmúlik és aztán semmi bajom.. jövőre talán megszülök:(
ah én is hetek óta vizesedek.. estére annyira, hogy alig birok lépni..
hasmenés elvileg tényleg annak a jele, hogy nemsokára jön a baba.. nekem is sokan mondták, hogy így voltak szülés előtt pár nappal.
A hasmenésre én is azt hittem, hogy a szülés jele lesz, de nem lett belőle semmi. Hátha az 1-esnél bejön.
Nagytakarítás, séta nálam is megvolt. Elkezdek picit keményedni, görcsölni, de nem marad úgy. Ma mondta nekem is a védőnő a tonikot, de nem hiszek benne. A sexben bízom, mert fél éve el vagyunk tiltva tőle, mert veszélyeztetett terhes vagyok, de most már nem okozhat gondot. Csak a nyitott méhszáj miatt nem mertük. (A fertőzésveszély miatt.)
Remélem bejön. Ha mégsem, akkor hétfőn bízom benne, hogy tényleg indítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!