A reptereken az ellenőrzőkapuknál mindig levetetik a cipőt ha pl. fém csatt van rajta?
Figyelt kérdés
Vagy van más megoldás is?2014. okt. 12. 19:39
1/10 anonim válasza:
Ha besípolsz levetetik. Legutóbb én is így jártam, még jó, hogy a seggembe nem nyúlt fel a srác. És undorító módon mindenki előtt, itt Budapesten nem állítanak sehová félre.
2/10 anonim válasza:
ha besípolsz, levetetik, akármilyen cipőd, csizmád is van. ha sokáig tart visszahúzni, leszeded a szalagról a cuccodat, félrevonulsz, és ott húzod fel hogy ne okozz torlódást. nem értem ebben mi a probléma. rutinos repülő vagyok, láttam már sok mindent
3/10 anonim válasza:
magassarkú, boka fölé érő cipő, csizma, bakancs esetén le kell venni, nem értem ez miért olyan nehéz, menjél sportcipőben, azt nem kell lehúzni
4/10 anonim válasza:
Már előre szólnak, hogy vedd le. Főleg ha csizma. Kis nyári papucsokat nem szoktak, meg azt hiszem egyszer a sportcipőt sem vetették le, de ha olyan, amiben fém van, azt tuti levetetik. Ráadásul Bp-en még a nem létező fém is sípol.
5/10 anonim válasza:
" És undorító módon mindenki előtt, itt Budapesten nem állítanak sehová félre."
Máshol sem állítanak félre nem csak Budapesten, mégis mit gondoltál? Ez csak egy gyors rutin vizsgálat.
A kapu pedig nem csak fém esetén sípol hanem véletlenszerűen is néha! Ez a normál működés és külföldön is így van. (hogy miért azt nem tudom, talán azért, hogy aki rosszban sántikál de fém nélkül annak is legyen esélye lebukni!)
6/10 anonim válasza:
Hát én idáig ahová repültem mindenhol volt egy fakk, hová félreállították az embert, és nem mindenki szeme láttára. Még Hamburgban is van ilyen, ami nem egy túlzottan nagy reptér.
7/10 anonim válasza:
5-ös ez valóban így van, nemcsak akkor sípol, ha fém van nálad, hanem szúrópróbaszerűen is kb minden 10. ember besípol
8/10 anonim válasza:
Budapesten is van szoba ahova félreállíthatják az embert. Na de akit oda félreállítanak azt már általában komolyabb indokkal teszik. :) Egy kis rutin motozás ami kb. minden 10. embernél előfordul amiatt felesleges félrevinni bárkit is. Egyáltalán nem megalázó, mivel tényleg nem egy-két emberrel csinálják, úgyhogy semmi különös nincs ebben, a többi utazó sem lepődik meg ha valakit motoznak a reptéren. Nőt csak női biztonsági őr, férfit csak férfi motoz, szóval semmi ciki nincs az egészben.
9/10 anonim válasza:
Velem a nagyon magas platformos cipőt is levetetik.
10/10 anonim válasza:
Velem is mindig levetetik a cipőt, pedig fém sincs benne. De csak Budapesten csinálják ezt, Finnországban nincs ilyen, még egyszer se fordult ott elő velem, h levetessék a cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!