Házilag mivel lehet becsomagolni a bőröndöt úgy, mint a reptereken szokás?
Folpackkal? Vagy az hülyeség?
Vagy szigszalaggal vagy valami ilyesmivel?
Nem azért fóliázzák be mert esetleg lopnának belőle. Hanem azért mert a bőröndöket nem kímélik, és dobálják többször is. Volt rá példa hogy a szalagon darabokba jöttek a ruhák, fehérneműk, cipők, mert a bőrönd kinyílt.
Na ezért kell fóliázni, mert akkor tuti nem nyílik szét a bőrönd. otthon egy sima folpackkal is megtudod csinálni. Mi is mindig így csináljuk.
ez tökéletesen megfelelő. Jól körbe tekered a bőröndöt, és nem lesz gond.
Ez teljesen felesleges.
Elég sokat utazom, de soha sem volt még szükségem arra, h betekerjem a bőröndömet fóliával.
Arról nem is beszélve, h le sem tudnád vágni, mert ugye kést, bicskát, körömollót nem vihetsz magaddal... :D
Miért kéne levágnia?? A nagy bőröndöt otthon befóliázza, és amikor megérkezik a végcélhoz ami legyen szálloda, vagy valakinek a lakása akkor ott le tudja vágni.. Mindenhol van olló vagy kés.
Nem felesleges, mert sokszor történnek balesetek amikor kinyílik a bőrönd, és minden kiborul belőle. 2 hete jöttem haza Magyarországról Angliába. Hát örültem hogy nem én voltam az a szerencsétlen akinek a bőrönd teljes tartalma a szalagon volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!