Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A légitársaságok engednek a...

A légitársaságok engednek a kézipoggyász mellé felvinni a gépre normál méretű női táskát?

Figyelt kérdés
Tehát nő vagyok és lenne még egy laptopom és egy viszonylag kicsi női táska a vállamon. Mik az esélyeim? Egyébként Brussels Airlanesel megyek. Köszönöm

2014. okt. 3. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a légitársaság szabályainak erre vonatkozó részét. Azonban a nem-fapados légitársaságok általában engednek a kézipoggyász mellé egy kisebb női táskát, vagy fényképezőgéptáskát.
2014. okt. 3. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Így van, fapadosnál mindenre képesek ráfogni, hogy több az egynél, viszont egy Brüssels Airlines Star Alliance nem fog érte beszólni, én is vittem fel egy táskát meg egy szatyrot (airberlin) senki nem szólt érte.
2014. okt. 3. 22:21
 3/7 acelsziv ***** válasza:
társasága válogatja. A Germanwings egy szót nem szólt a laptopomért és az oldaltáskámért.
2014. okt. 3. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Brussels Airlines-nál ez nem lesz gond.
2014. okt. 3. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:

A fapadosok kivetel, mert ott mindenbol penzt akarnak csinalni, de a tobbi legitarsasagnal ugy van, hogy:

- 1 carry on (ami lehet egy gurulos kisborond vagy hatizsak, ami be kell hogy ferjen vagy az ules ala vagy az ulesek fole)

- 1 personal item (ami lehet laptop/camera taska, noi retikul vagy ferfi aktataska, ami be kell ferjen az ules ala) vagyis 2 kis gurulossal ne probalkozz, de kezipoggyasz melle nyugodtan vihetsz egy noi taskat.

2014. okt. 4. 01:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Szuper, nagyon köszönöm!
2014. okt. 4. 06:15
 7/7 A kérdező kommentje:

[link]

Itt ha legörgettek a 'The following items..'-hez, ott felsorol 4 dolgot. Tehát azokat lehet még a kézipoggyász mellé felvinni? Ezek közül egyet?

Viszont legalul meg ez áll: "If you would like to take for example an MP-3 player, a portable CD player, a laptop or mobile phone with you in your hand baggage the security laws of the respective place of departure apply." Ez azt jelenti, hogy lehet laptop stb a táskádban magadnál? Vagy erre már biztonsági törvények vonatkoznak?

2014. okt. 5. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!