Normál mértű vibrátor, kivett akuval mehet a kézipoggyászba?
Sziasztok!
Uk-ből utazom haza és szeretném elvinni a vibrátoromat,mert itt egy családnál lakom és elég kínos lenne ha a gyerekek megtalálnák a kicsikét.:D A helyzet az hogy csak kizipogyászos jegyet vettem.Felvihetem a gépre benne vagy keressek neki itt valami nagyon jó rejtekhelyet? :D
Felviheted a fedélzetre, de csak ha befér csomagtartóba,
és be lehet még csukni tőle az ajtaját.
:)
Szerintem nem fogják, de ez tényleg az amikor szerintem jót röhögnek rajta. szerintem keress neki jó kis rejtekhelyet. habár milyen család az ahol a gyerekek a szobádban kotorásznak.
nekünk is van au-pair lányunk, és ha haza megy max bekukkantok a szobájába hogy minden rendben van-e, ha 1-2 hétig van távol akkor szellöztetek, megporszívozok, de a gyerekek sem mehetnek be a szobájába csak ha ö megengedi, de kutatni meg föképp nem engedném öket.
Vidd pórázon.
Az kevésbé feltűnő...
5ös!Nagyon szellemes vagy!Bírom az ilyen bun.ókat!Ha nem tetszik a kérdés minek szólsz hozzá???Normális válaszoloknak írtam ki nem neked!Lehet hogy valaki nem olyan hihetetlen okos mint te és nem tudja hogy a repülőutaknál mit kutatnak át meg mit nem.
4-es.Köszi a választ,hát gondolhatod hogy hogy meglepődtem mikor visszajöttem karácsonykor és át volt rendezve az egész szoba,a táskáimat is átkutatták plusz a frissen magamnak felhúzott ágyneműmben(amit azért húztam fel hogyha majd viszzaérek éjszaka akk már ne kelljen)aludtak...Enyhén ki vtam akadva,úh ezek után ne csodálkozz ha nem merek itthagyni egy vibrit.Lehet hogy mindenemet átnézték...
Kérdező!
Te annyira sötét vagy, hogy még egy plüsskutyát se bíznék rád!!
Amúgy nem érzed kissé betegesnek, hogy közhírré teszed, hogy senkinek sem kellesz, csak magadnak??
Undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!