Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ideiglenes személyivel repülhe...

Ideiglenes személyivel repülhetek? Nem lesz kész addigra a személyim és már a férjes nevemre van foglalva repülőjegy.

Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hová?
2014. szept. 28. 20:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt Rómába!
2014. szept. 28. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, ha kapsz ideigleneset.

Ha nem kapsz, akkor viszont ilyen esetben el lehet intézni a névátírást ingyenesen.

2014. szept. 28. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen. De miért nem repülsz a régivel? Azzal is repülhetsz. Ideiglenest amúgy se biztos, hogy kapsz ha van érvényes másik (márpedig a régi még érvényes, ha csak ilyen névváltás miatt cserélsz)
2014. szept. 29. 01:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Szóval azt mondjátok,h.elfogadják a régi személyimet, miközben a repjegyek már az új férjes nevemre vannak foglalva?(nem repültem még sosem ezért vagyok ennyire szkeptikus)Igaz nem történt nagy névváltozás(pl.nem lettem Kiss-ből Nagy :D csak a férjem vezeték neve került az enyém elé kötőjellel) Ryanair honlapján nem találtam meg a névátírást.Az tényleg ingyenes?

2014. szept. 29. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem találod a honlapon mert ilyet természetesen csak telefonon tudsz intézni.

De nem biztos, hogy szükséges. Vidd a reptérre a papírt ami igazolja a név váltást. Ez se fog kelleni, de ha mégis akkor ott lesz.

Ám ha téged az jobban megnyugtat akkor hívd fel őket (emelt díjas) és át fogják írni.

2014. szept. 29. 18:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. szept. 29. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!