Hol tudom megnézni a repülőjegy árakat Budapesttől Bangkokba (Thaiföldre)?
Itt vannak konkrét árak is, a legolcsóbb 138 000 Ft oda-vissza (most, de ugye ez akár 2 perc alatt is megvltozhat):
Köszönöm! :)
Skyscanneren megtaláltam az Emirates járatot. Ha rámegyek a "kiválaszt"-ra, akkor behoz egy másik oldalt (Bravofly.hu).
Itt írja az átszállásokat, stb.
1. Hivatalosan itt kell megvenni a jegyet? És ha itt lefoglaltam, akkor ki kell valamit nyomatni utána? Amiről majd a reptéren azonosítanak?
2. És olyan utat nem tudok keresni, ami ugyancsak átszállással van, viszont az átszállási pontról nem 3 óra múlva indul a gép, hanem pl. 24 óra múlva? Erre nincs lehetőség?
Előre is köszönöm!
1. Igen a bravofly oldalán megveheted a jegyet, igazából nem kell semmit kinyomtatni bent leszel a rendszerben, elég ha a reptéren odaadod az útleveled. De ha megnyugtat akkor a visszaigazolást kinyomtathatod. Ha online csinálod a check-in-t akkor majd a beszállókártyád ki kellene nyomtatni. én már sokszor csináltam hogy nem nyomtattam ki azt sem mert nem volt nyomtató, ezt mondtam a csomagfeladásnál és szó nélkül kinyomtatták.
2. A 24 óra önmagában nem lenne baj, de van egy olyan szabály hogy azon országokba ahova vízum kell csak akkor mehetsz a tranzitba tranzit vízum nélkül ha a csatlakozó járatod 24 órán belül van. Sőt ennél vannak még rövidebb időtartamok is. De Dubaiba már nem kell vízum tehát a 24 óra inkább csak kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!