Mi lehet az oka a járattörlésnek több, mint 2 hónappal az indulás előtt? Kicsit megijedtem.
Sziasztok!
Az Egypt Air légitársaságról van szó. A jegyet egy repülőjegy irodán keresztül vettük meg és most szóltak, hogy a hazafelé való járatunkat (december eleje) törölték. Választottunk helyette egy másikat, ezzel nincs gond, csak kicsit aggasztónak találom, hogy ilyen sok idővel előtte törölnek egy járatot. Nem vagyok jártas a repülésben, de érdekelne, hogy ennek mi lehet az oka és aggódom, hogy az odafelé járattal minden rendben legyen.
Előre is köszönöm.
Sok minden lehet az oka, pl menetrendet változtatnak valami miatt, vagy nagyon kevés foglalás van az adott időszakra és kivesznek 1-2 járatot, hogy ne legyen akkor a veszteségük stb.
Nem kell megijedni tőle, persze tudom, hogy kellemetlen tud lenni.
Köszönöm a választ.
A törlés a Bangkok-Cairo útvonalon történt.
Ez nem európai járat, így nem tudom hogy milyen szabályok vannak náluk, de pl európai járat esetén időben kell tervezniük mert ha két héten belül törölnek az sokba kerül nekik, mert akkor már kártérítést kell fizetni minden utasnak.
Neked is jobb ha minél előbb szólnak, hogy mégse indul a járat. Ezer oka lehet, nem kell megijedni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!