Kerubin kérdése:
Jövőhónapban Törökországban Adanába utazok. 09:10 kor indul a gépem, indulás előtt mennyivel kell ott lennem a reptéren? Mi a teendőm?
Figyelt kérdés
Adanában a saját mobilomról hogyan tudok ottani hívást kezdeményezni? első repülőutam lesz, legyetek szívesek mindent leírni amit tudnom kellene . Köszönöm előre is .2014. szept. 7. 18:21
1/8 anonim válasza:
2 órával előtte érdemes, légitársaságok is ezt szokták ajánlani.
Oké, rutinosaknak 1 óra is elég. De ugye mi van ha reptér fele dugóba kerülsz, mert pl baleset van stb.
2/8 A kérdező kommentje:
Több helyen olvastam már hogy chacolni kell ,az mit is jelent pontosan ? Mit kell tennem ???
2014. szept. 8. 20:09
4/8 anonim válasza:
"Több helyen olvastam már hogy chacolni kell"
Ilyet nem tudom hol hallottál. Mire gondolsz, mi az, hogy "chacolni"? :O
5/8 A kérdező kommentje:
Azóta megtudtam mi az a check-in .Talán én írtam rosszul le azért nem volt érthető.
2014. szept. 22. 08:53
6/8 anonim válasza:
Nem probalod a buszt? A GRAND TOURS hetente ındıt jaratokat Magyarorszagrol Törökorszagba ugy hogy mınden nagyobb varosba van felszallohely.En velük jöttem többször ıs de sajnos csak majus 23 es oktober 23 között közlekednek,ök az egyetlen ceg akı egyedıleg elhoz Törökorszagba,a vegceljuk Kuşadaşi az üdülövaros....kepzeld el en olyan kalandosan jöttem amıkor a baratomhoz jöttem,hogy a ceg közölte elhoznak de le fognak tennı egy benzınkuton a Bulgar -Török hataron.İgy is törtent atjöttünk a hataron es letettek engem egy shell kuton Edırne varos elött,oda jött ertem a baratom autoval istanbulbol amı onnan 5 6 ora autout...Ugyanott szalltam fel amıkor hazautzatam es többször jöttem ıgy. Elöször kısse aggodtam mert ejszaka tettek le a benzınkuton,de a baratom jobban ızgult mınt en ö mar este 9kor keszenletben vart engem ott en pedıg ejszaka 1kor erkeztem meg...Mı akkor talalkoztunk elöször elötte csak ınterneten lattuk egymast,kalandos volt de eletem legjobb döntese azota egy eve a felesege vagyok es ıtt elek vele Törökorszagban,szeretetben es nyugalomban.
7/8 anonim válasza:
"Nem probalod a buszt?"
Már írta, hogy van repjegye, akkor elég hülye kérdés ezt feltenni, nem?
Mellesleg neked is elég hülyeség volt busszal menni, mikor Isztambulba mennek repülők. Manapság meg pláne hülyeség lenne, mert mióta a wizzair is jár Isztambulba azóta piszok olcsón el lehet jutni oda repülővel, semmi értelme busszal szenvedni (és még drágább is busszal).
8/8 anonim válasza:
Tisztelt 7/7..nem szerepelt a kerdesben hogy maga a jegy megvan vasarolva ezert mereszkedtem ezt ırnı...Tovabba reagalva a soraıdra: nem dragabb egyaltalan busszal sem,es az valoban ıgaz amıt leırtal a WızzAır röl ıs de en ıs mındent szamıtasba vettem elözöleg, es mıvel nagyon messze laktam Budapesttöl, ugyanakkor a Grand Toursos buszoknal ugy müködık a dolog hogy mınden nagyobb varosban van felszallohely nekem ıs könnyebb es kenyelmesebb volt,es olcsobb ıs. a busz emeletes luxusbusz volt, semmı panaszom nem volt ra. Mınden varosban felszallt akı szeretett volna es Szegeden atszalltunk masık buszra akı Görögorszagba ment ök arra a buszokra kı pedıg Törökorszagba ök masık tovabbı buszra. de nem is ertettem mıert reagaltal ılyen erdekes stıluısban a kıırasomra hıszen nem ıs neked szolt hanem a kerdezönek Ö el tudja döntenı melyık verzıot valasztja,amelyık nekı kellemesebb....Csupan ennyı volt a gondolatmenetem ezzel kapcsolatban. Szep napot neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!